xmaltratado
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Gidip elden alacağım için sıfır olup olmadığını anlarım heralde. 2'si arasında hangisi daha iyi olur?Sıfır olduğuna emin olabilecek misiniz?
Eğer riske atmak istemiyorum derseniz bu kasayı tercih edebilirsiniz:
![]()
BLADE-DUAL6600 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Radeon DUAL RX 6600 V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-DUAL6600 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Ekran kartı %7-8 geride fakat işlemci daha güçlü ve en azından sıfır olduğu kesin.
Tamamen sıfır olduğunu anlayamazsınız ki. Belki herhangi bir parçası arızalıdır, elde kesin veri yok. Ben olsam paylaştığım hazır kasayı tercih ederdim.Gidip elden alacağım için sıfır olup olmadığını anlarım heralde 2 si arasında hangisi daha iyi olur.
Performans olarak çok fark var mı ikisi arasinda?Tamamen sıfır olduğunu anlayamazsınız ki. Belki herhangi bir parçası arızalıdır, elde kesin veri yok. Ben olsam paylaştığım hazır kasayı tercih ederdim.
Bütçemi biraz aşıyor malasef.Sahibindene ne kadar güvenilir emin olamadım...
Bak Vatan'da şöyle bir sistem var. Hiç yoktan 6700 var intel i3 ve diğer ürünlerinde markaları iyi gibi. Bilindin güvenilir bir siteden mi alsan PC'yi.
INTEL I3 12100F - XFX RX6700 -H610M-E DDR4 - 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F - XFX RX6700 -H610M-E DDR4 - 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Çığır fark yok, hatta işlemci bazlı oyunlarda paylaştığım sistem öne geçer.Performans olarak çok fark var mı ikisi arasinda?
Bütçemi biraz aşıyor malasef.