insanimsi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 450
Sanırım bu en iyisi olur
ama daha ucuzu daha iyi olur 

sıfır almak istiyorum ondan bu ürünü tercih ettim rx 570 konusunda çok uzun araştırma yaptım çok hevesliydim ve alamıyorum rx 570 2. el ararken çok uğraştım ve baydım direk sıfır alıp kafamı rahatlatmak istiyorumSanırım bu en iyisi olurama daha ucuzu daha iyi olur
![]()
2. El almayın mining yapıp satıyorlar sonra 2 ay sonra kartın işi bitiyorsıfır almak istiyorum ondan bu ürünü tercih ettim rx 570 konusunda çok uzun araştırma yaptım çok hevesliydim ve alamıyorum rx 570 2. el ararken çok uğraştım ve baydım direk sıfır alıp kafamı rahatlatmak istiyorum
Neden rahatsız etti acabaQuadro Gtx750ti 2gb 128bit Gddr5 16x - GittiGidiyor gittigidiyordan böyle bir ürün buldum ama vga girişi olması beni biraz rahatsız etti
Böylesi eski bir karta sıfır para vermek mantıklı olmaz.RX serisi miningciler yüzünden 2. elde alınamaz oldu fakat ikinci el 750 ti kaynıyor onlardan birini alın derim.sıfır almak istiyorum ondan bu ürünü tercih ettim rx 570 konusunda çok uzun araştırma yaptım çok hevesliydim ve alamıyorum rx 570 2. el ararken çok uğraştım ve baydım direk sıfır alıp kafamı rahatlatmak istiyorum
vga ya karşı bir ön yargım var ve vga kullanan kartlar çok eskiymiş gibi geliyor sebebi o bu gün sipariş vericem bu ürünü teşekkürler tekrardan2. El almayın mining yapıp satıyorlar sonra 2 ay sonra kartın işi bitiyor
Neden rahatsız etti acaba![]()
Hocam kart zaten eski kullana kullana adam işini bitirmiş olamaz mıBöylesi eski bir karta sıfır para vermek mantıklı olmaz.RX serisi miningciler yüzünden 2. elde alınamaz oldu fakat ikinci el 750 ti kaynıyor onlardan birini alın derim.
ASUS GTX 750 Tİ EKRAN KARTI - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 583787017
Kart yeni bir kart değil zaten,5 Yıl önce çıkmış bir kart VGA çıkışı olması aşırı normal.vga ya karşı bir ön yargım var ve vga kullanan kartlar çok eskiymiş gibi geliyor sebebi o bu gün sipariş vericem bu ürünü teşekkürler tekrardan
Önemli değil ve ben hala i7 3770 ile gt 630 kullanıyorum vga olması bir şey fark ettirmez bence hatta bence az port olayı berbat bir şey ekran kartını alacaksın monitörün vga ne yapacaksın ki dönüştürücüye 50tl mi vereceksinvga ya karşı bir ön yargım var ve vga kullanan kartlar çok eskiymiş gibi geliyor sebebi o bu gün sipariş vericem bu ürünü teşekkürler tekrardan
şuan smasung syncmaster 940 bw bir monitör kullanıyorum hem vga bende dvı d var vga mı kullanmalıyım dvı d mi kullanmalıyım port olarak 1080 p görüntü alabilir miyim bu monitörleÖnemli değil ve ben hala i7 3770 ile gt 630 kullanıyorum vga olması bir şey fark ettirmez bence hatta bence az port olayı berbat bir şey ekran kartını alacaksın monitörün vga ne yapacaksın ki dönüştürücüye 50tl mi vereceksin![]()
Fark etmez ve 1080p görüntü alabilirsin bunu gt 630 ile 1280x1024 monitör kullanan biri olarak söylüyorumşuan smasung syncmaster 940 bw bir monitör kullanıyorum hem vga bende dvı d var vga mı kullanmalıyım dvı d mi kullanmalıyım port olarak 1080 p görüntü alabilir miyim bu monitörle
1080P görüntü alamazsınız,monitör maksimum 1440x900 çözünürlük destekliyor yani 900P diyebiliriz.şuan smasung syncmaster 940 bw bir monitör kullanıyorum hem vga bende dvı d var vga mı kullanmalıyım dvı d mi kullanmalıyım port olarak 1080 p görüntü alabilir miyim bu monitörle
bu ekran kartı p35 ds3l anakart modeli için uygun mudurRX 570 ,zaten X5460 ile darbğaz olur. şunu alın bence.750 Tİ den falan daha iyi.Bu ekran kartının muadilleri,çok daha pahalı.
Biostar Ekran Kartları ve Fiyatları - Hepsiburada.com
Biostar RX 560 4GB Gaming DDR5 128Bit HDMI DVI Displayport Fiyatı rx 560 uygun mudur 750 ti den daha iyi diye biliyorum anakartımda bir sıkıntı çıkarır mı çıkarmazsa bunu alacağım anakartım p35 ds3lAnakart alırsanın süper olur ama bu haliyle foreverpowerin ve benim dediğim kartları alabirisiniz
Anakart almanızı tavsiye etmemin sebebi bunlar da yetmeyince daha iyilerinni alıb xeona oc yapabilirsiniz ama şu anda bu kartlar sınır
Tabiki 750ti 3e katlar beşe böler
Şimdi şurada 1030 ile 750ti arasındaki farka değenelim
1030 daha yenidir daha fazla destek alacaktır (driver bakımından)
750ti daha hızlıdır tercih sizin![]()
Almalımıyım alirsam performans bakımından bir sıkıntı olur mu750 Ti de PCI EX 3.0 dır. Bu e.kartı da , 3.0.
Anakartın pcı ex. 1.1
Nette ,bilimsel sitelerde,teknik olarak desteği olduğu yazılsa da bazı anakartlar ile sorun çıktığını söyleyen de var.