Soru Rx 570 Isınma Sorunu

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Termal macununu yeniledim, undervolt yaptım, kasa kapağını açtım ve ona rağmen 82-83 dereceyi görüyor. Önceden hızlıca 85 dereceye ulaşıyordu. Termal macununu yenileyince daha yavaş ulaşıyor ama yine de ulaşıyor 82-83 dereceye. Bu ekran kartını servise versem çözebilirler mi ısınma sorununu?

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Metalik macun sıkın olmazsa gönderin.

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Ekran kartlarında iyi macun sıksan da çok etki etmeyebiliyor. Thermal grizzly conductonaut öneririm bu yüzden.
Bunu uygulamak için profesyonellik gerektirir diyorlar. Sanırım iletkenlik özelliği varmış ve taşırmamak gerekiyormuş. Bunu uygulasam ve değişmezse servise versem servis ne yapabilir mesela?

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Bunu uygulamak için profesyonellik gerektirir diyorlar. Sanırım iletkenlik özelliği varmış ve taşırmamak gerekiyormuş. Bunu uygulasam ve değişmezse servise versem servis ne yapabilir mesela?
Daha iyisini yapmayacaktır. Bu zamanda servislere de pek güvenilmiyor. Uygulaması kolay fazla fazla sıkmayacaksınız kulak çubuğu gibi yayacaksınız. Birde metal kısma sürüp kapatılıyor. Kendi 1080 ti uzun zamandır öyle kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni nesil laptoplara da fabrika çıkışlı uygulamaya başlamışlar.