TheChild
Profesör
O arayı atlamak kolay oluyor nix , fakat prof-dekan arası daha iyi olur.250 ye de stajyer mi koysak ara rütbe gibi![]()
O arayı atlamak kolay oluyor nix , fakat prof-dekan arası daha iyi olur.250 ye de stajyer mi koysak ara rütbe gibi![]()
prof dan dekana harbiden zorO arayı atlamak kolay oluyor nix , fakat prof-dekan arası daha iyi olur.
AliA - Bir Shiftdelete Efsanesikim o 1 kişi
Youtuber AliA nın kayıp kardeşimi acabaAliA - Bir Shiftdelete Efsanesi
evt evt kesin öyledirYoutuber AliA nın kayıp kardeşimi acaba![]()
Merhaba, benim fikrimce üyecikle asistan arasına stajyer ya da mezun gibi bir rütbe de ekleme yapabilirsiniz.Merhaba Sevgili SDN Forumdaşlarım;
Sizlere daha önce sorduğumuz gibi farklı bir rütbe ekleme isteğiniz üzerinde 60.000 mesajı dolduran arkadaşlarımıza Ordinaryüs rütbesini takdim ettik. Şuan için sadece tek bir kişi bu unvana sahip olduğunu hatırlatmak isterim. Ulaşılması biraz zor olan bir unvan olduğunu düşünüyorum, ancak bazı arkadaşlarımız az çok o mertebeye yaklaşmış durumda.
Bizim için önemli olan rütbenin ne olduğu değil söz konusu o mesajların içeriğinde yararlı bilgilerin olduğudur.
Hazır rütbe sistemi üzerinde değişiklik yaptığım sırada Üyecik rütbesini Öğrenci olarak değiştirdik ki daha anlamlı olsun.
Vatana millete hayırlısı olması dileği ile, söz konusu değişiklik hakkında düşüncelerinizi bizlerle paylaşırsanız seviniriz.
İyi forumlar..
Daha samimi olur en azından.Merhaba, benim fikrimce üyecikle asistan arasına stajyer ya da mezun gibi bir rütbe de ekleme yapabilirsiniz.
60.000 mesaj sayısını dolduranlar Ordinaryüs rütbesi takdim ediliyor.Ordinaryüs rütbesine kaç mesaj gerekiyor?
Bu kadar kıdemli bir üye olmama rağmen daha birkaç aylık arkadaşların bildiğini bilememek bizim için biraz ayıp oldu galiba!![]()
Sadece 1 kişi Ordinaryüs şu anda.60.000 mesaj sayısını dolduranlar Ordinaryüs rütbesi takdim ediliyor.
Aynen (1) kişi şu anda bu özel rütbede olan. Darısı başına kardeşim.Sadece 1 kişi Ordinaryüs şu anda.![]()
Yahu arkadaş, 50 bin mesaj da yetmemiş, 60 bin ne ya? Çok saçma geldi bana.60.000 mesaj sayısını dolduranlar Ordinaryüs rütbesi takdim ediliyor.