• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Rusya'da Z1 alacağım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alig_6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar selam!

Kafama koydum, Z1 alacağım. Fakat aklıma takılan bir soru var. Mesela aliexpress/ebay gibi sitelerden alsam, Çin'den veya başka bir yerden Rusya'ya göndertsem, Türkiye'deki gibi gümrükte sorun olur mu? Vergi istenir mi? Veya belli bir fiyatı geçtiği için (TR'de 75€) el koyulur mu?

Cevap verebilirseniz sevinirim :rolleyes:

Hocam zaten Rusya ucuz yer değil mi direk oradan alsan uğraşma bunlarla :)

bunun mantığı ne anlamadım? bikere çinden rusya ya getirmek en büyük risk. rusyanın postası ve gümrüğü Türkiye den daha problemli. o telefonu o şekilde asla almazsın. bence başka birşey düşün.

ben rusyadayım burdaki fiyatı şu anda 700$. (artı pasaporta kayıt ücreti 120 lira)

G2 fiyatına Z1 alınıyormuş zaten Rusya'da bu daha iyi hiç uğraşılmaz.

1 Tl = 16 Rus rublesi
Xperia Z1 Türkiye fiyatı : 2200 tl
Xperia Z1 Rusya fiyatı : Yaklaşık (pas. kaydı ile ) 1550 tl

Nerede 700$ ? Nerede 1550TL söyleyin yarın gidip alayım :) Ben Krasnodar'da Sochi'deyim. Buradaki fiyatı 29990 Ruble. 940$'a falan denk geliyor :)

Not: Çin'de 650$ :D

[MENTION=366681]alig_6[/MENTION]

Ali Express'e fazla güvenme. Benim arkadasim bundan birkac ay önce Iphone5 siparisi vermisti, bu zamana kadar ne telefonu ne de parayi geri yolladilar. Cok sahtekar var o sayfada simdiden haberin olsun. Dikkatli ol :)

gümrükten telefon geçmez parada gider telefonda. Yurtdışına çıkan birini bulmak lazım ancak öyle.

Millet Selamlar! :) telefonu aldım sonunda! Yalnız kutunun içinden ekran koruyucu ve kulaklık çıkmadı :S İzlediğim unboxing videolarında çıkıyordu :/ Ne yapmalıyım sizce?

Not: Başka yerlerde beyazını bulamadığım için ДИКСИС (Diksis) diye bir mağazadan aldım.

Merhabalar.. Bende Rusya'dan telefon almak istiyorum acaba 20.000 rublelik bir telefondan ne kadar tax free iadesi alabilirim???

Rusyadaki ucuz telefonlar sakat telefonlar o kadar ucuz değil burda diyenler var ucuz olanları kimse tavsiye etmiyor ne kadar dogru ne kadar yanlış arastırmak lazım