Malmedy
Profesör
Arkadaşlar oyunlarda çok Rus oluyor onlarla konuşmak için Rusça öğrenmek istiyorum biraz bulgarcam var ve okumayı biliyorum ancak daha hızlı öğrenmek için neler yapabilirim?
Ben Yazlaır tanıdığımın yanında çalışıyorum ve orada Turistik bir alan Gennelikle Ruslar ve ingilizler ağırlıklı,Ben İnternetten Rusça öğrendim ve çalıştığım yerdeArkadaşlar oyunlarda çok Rus oluyor onlarla konuşmak için Rusça öğrenmek istiyorum biraz bulgarcam var ve okumayı biliyorum ancak daha hızlı öğrenmek için neler yapabilirim?
Daha küçük biri için yol yokmu? Birde ne kadar sürer öğrenmem?Ben Yazlaır tanıdığımın yanında çalışıyorum ve orada Turistik bir alan Gennelikle Ruslar ve ingilizler ağırlıklı,Ben İnternetten Rusça öğrendim ve çalıştığım yerde
Ya böyle 1-2 Gunde olmaz bu Bence İngilizceyi iyi öğren Sonra Almanca sonra Rusça Hemen Rusçaya atılma bence(İngilizceyi öğrenince Almanca koaly gelir)Daha küçük biri için yol yokmu? Birde ne kadar sürer öğrenmem?
İngilizce yaşıma göre iyi ama almancayla ruscanin ne alakası var anlamadım. Profesyonel olması gerekmiyor sadece konusucak kadar olsun yeter. Bulgarca dan daha zor ama onu biliyorum.Ya böyle 1-2 Gunde olmaz bu Bence İngilizceyi iyi öğren Sonra Almanca sonra Rusça Hemen Rusçaya atılma bence(İngilizceyi öğrenince Almanca koaly gelir)
Arkadaşlar oyunlarda çok Rus oluyor onlarla konuşmak için Rusça öğrenmek istiyorum biraz bulgarcam var ve okumayı biliyorum ancak daha hızlı öğrenmek için neler yapabilirim?
Bulgarcayı hiç denemedim Onun hakkında bilgi veremiyeceğim ama Rusça biraz zor bir dil oldugundan alışarak gitmeni tavsiye ederimİngilizce yaşıma göre iyi ama almancayla ruscanin ne alakası var anlamadım. Profesyonel olması gerekmiyor sadece konusucak kadar olsun yeter. Bulgarca dan daha zor ama onu biliyorum.
İlk alfabeyi öğren, alfabeyi öğrenirsen telaffuzun çok iyi okuyor ve rahat anlayıp rahat konuşuyorsun. Rus arkadaşım ilk alfabeyi öğren demişti?Arkadaşlar oyunlarda çok Rus oluyor onlarla konuşmak için Rusça öğrenmek istiyorum biraz bulgarcam var ve okumayı biliyorum ancak daha hızlı öğrenmek için neler yapabilirim?
Alfabe çok önemli tabii ki.İlk alfabeyi öğren, alfabeyi öğrenirsen telaffuzun çok iyi okuyor ve rahat anlayıp rahat konuşuyorsun. Rus arkadaşım ilk alfabeyi öğren demişti?
Alfabeden sonra kelimeleri öğretiyor, illa başta Rus gibi Rusça gramer yapmama gerek yok ki? alfabe, kelimeler,gramer olarak gidiyorum ben?Alfabe çok önemli tabii ki.Doğru okumak da önemli aynı zamanda. Sana tavsiyem ilk başta onun dediği gibi alfabeyi ve harflerin okunuşunu öğrenip, yavaş yavaş dil bilgisi öğrenmeye bakman. Sonra yazma kısmı da var, yazmayı da zor öğrenirsin çünkü farklı bir alfabeye sahip. Öğrene öğrene kolaylaşacaktır.
![]()
Tabii ki de herkesin öğrenme stili farklı.Alfabeden sonra kelimeleri öğretiyor, illa başta Rus gibi Rusça gramer yapmama gerek yok ki? alfabe, kelimeler,gramer olarak gidiyorum ben?
Ben oradan öğrendiğim kadarını biliyorum, idi nahui psjtyat blyat yo banny blyat pidaras jolti falan ? ?Konu dağılacak ama CS-GO'da Ruslar var ya fazla küfrediyorlar.Zaten Rus milleti küfür ediyorlar biraz fazla.
Alfabe ve Kiril okunuşunu biliyorum. 6.sinif İngilizcesi kadar bilsem yeter. Sadece harflerin dizilisini bilmiyorumİlk alfabeyi öğren, alfabeyi öğrenirsen telaffuzun çok iyi okuyor ve rahat anlayıp rahat konuşuyorsun. Rus arkadaşım ilk alfabeyi öğren demişti?
doğrusu bu zaten alfabe öğrenmeden kelime öğrenirsen ezbere girer bir süre sonra unutursun o yüzden @Lazzz dediği gibi önce alfabe sonra kelime sonrada gramer daha iyi olur.İlk alfabeyi öğren, alfabeyi öğrenirsen telaffuzun çok iyi okuyor ve rahat anlayıp rahat konuşuyorsun. Rus arkadaşım ilk alfabeyi öğren demişti?
Ne yalan söyleyeyim benim de daha öğrenecek şeylerim var daha ama daha iyi bilsem öğretebilirdim aslında.Rusça ve Çince gibi dillerin öğrenilmesi diğer dillere göre daha zor olur, farklı bir aksam ve farklı bir alfabe, öğrenmek zaman alacaktır.
@Allah'ın Kulu sana yardımcı olabilir.