Ruhum daralıyor

İsyankar97

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Şuan işyerindeyim acayip ruhum daralıyor, kendimi özgür hissetmiyorum, ayağıma zincir vurulmuş bir sirk maymunu gibiyim.

Özgür değilim sakal bırakamıyorum, uyuyamıyorum.

Gözlerim yorgun, kalbimse hüzünlü ve mutsuz.

Rabbimden imanla ölmeyi diliyorum hergün.

2 kuruş için patronun kölesi olmak istemiyorum.

Kim nederse desin bence maaşla çalışmak köleliktir ve bende bu kölelerden biriyim.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Konu başlığını okuduğum an konu sahibinin İsyankar97 olduğunu anlıyorum beni kahin yaptığın için sağ ol :D soruna cevap verirdim de artık troll olduğunu düşünüyorum bu kaç oldu yapacak bir şey yok abi hayat işte sonu ölüm doya doya yaşa

umutbitti

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Ne derseniz deyin ama ben bu arkadaşın fake veya troll olduğunu düşünmüyorum. Adam sistemin getirdiği zorluklardan bıkmış haliyle buna isyan ediyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bankacılar,güvenlikçiler sakal,bıyık istemiyor sanki onları ilgilendiriyor sakalsız da yaşanır...

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Şuan işyerindeyim acayip ruhum daralıyor, kendimi özgür hissetmiyorum, ayağıma zincir vurulmuş bir sirk maymunu gibiyim.

Özgür değilim sakal bırakamıyorum, uyuyamıyorum.

Gözlerim yorgun, kalbimse hüzünlü ve mutsuz.

Rabbimden imanla ölmeyi diliyorum hergün.

2 kuruş için patronun kölesi olmak istemiyorum.

Kim nederse desin bence maaşla çalışmak köleliktir ve bende bu kölelerden biriyim.

Durum tespitin bu anladık çözümün ne arkadaşım yapacakların ne kendini de bizi de darlama da bezdum konularından :oops: