Bütün videoları silinmiş ve 300.000 abone kaybetmiş. Reklam olmadığından eminiz.Haberde karşıma çıkmıştı, ee nisan şakası felan deyip geçmiştim
Yada nabız yoklamada ola bilir. Reklam numarası yani
Tuhaf Tuhaf canlı yayınlar falan açıldı, eminim reklam değildi, geçmiş olsun, eskiden çok izlerdim Ruhi Çenet'i.Bütün videoları silinmiş ve 300.000 abone kaybetmiş. Reklam olmadığından eminiz.![]()
Bu kadar eski ve bu kadar profesyonel iş yapan birisinin sahte sponsor mailine kanması gerçekten çok ilginç.Bende severek izlerim kendisini böyle bir olay yaşanınca çok üzüldüm. Çaldırma hikayesinide izledim bana çok basit bir hata olarak geldi…
Bunlar çok yaşanıyor, e-posta kontrolüyle sorumlu olan kişinin tecrübesizliğiyle alakalı hocam. Yoksa kendi tabii kanmazdı.Bu kadar eski ve bu kadar profesyonel iş yapan birisinin sahte sponsor mailine kanması gerçekten çok ilginç.
Sıradan sahte mailler değil, profesyonel derece yapıyorlar, kağıt üstünde gözüksün diye şirket vs açıyorlar yani klasik phishing değil. Tabii kanal ile oyun oynayacak kadar vasıfsızlarmış.Bu kadar eski ve bu kadar profesyonel iş yapan birisinin sahte sponsor mailine kanması gerçekten çok ilginç.