Ruh eşim

batutotis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pek sık mesaj yazmıyorum foruma ama olsun insan paylaşarak rahatlıyo arkadaşlar ruh eşimi buldum ama bana diyoki bi ilişkiye girmeye hazır deilim yani gerçekten çok deişik bi kişilik sevmiodur seni diceksiniz ama deil seviyo ama yok işte olmuo her şeyi denedim en sonuda dedimki senden haber gelene kadar görüşmeyelim dedim.daha mesajı yazalı1 saat olmadı ama ben şimdiden bittim ne yapıyım arkadaşlar kime gidiyim ne diyim bu kıza bana bi akıl verin benim kafa durdu yardım edin bana

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Sende seviyosan ilişkiye girmeye zorlama :D Hazır değilmiş..

Not: Konu başlığı küçük harfle başlanmamalı..

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Belkide onu yanlış anlamışsındır o seni sadece arkadaş olarak görüyordur. şaka şaka hayır olmaz deyip çığlık atma Hazır olunca o gelir gelmesse bir sonrakine dostum sen girişimi yapmıssın .... top onda artık ama illede de flimlerdeki ısrarcı jönler gibi yapacaksan sen bilirsin hı!....:) bol şanslar man...

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Neden bir ilişkiye başlamak istemediğini öğren.
Onun bu düşüncesini birde onun penceresinden bakarak düşün.
Eğer acele edersen ki ediyorsun, herşeyi batırırsın bunu yapma sakin ol ve sen mesaj atana kadar konuşmayalım diye salakça bişey yapma.
Kızdan uzaklaşma konuşmayalım senden haber gelene kadar konuşmayalım gibi şeyler yapma kızın hep yanında ol ve bu konuyu o açana kadar açmıycağına dair söz ver.
Eğer gerçekten bişeyler hissediyorsa zaten zamanla istediğin şeyler olur.
Biraz sabret.

pLa_t00n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5N 1K soruları vardır. Bunları kendine sor ve amacını belirle. Karşındakinin ne düşündüğünü anlamaya çalış. Empati kur ve mantık / his olarak ulaştığın sonuçları böl. Bir işe yarıyabilir sanırım.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Haydar Dümen aklıma geldi:D:D:D:D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Kendi haline bırak kızı bence..:):D

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Neden bir ilişkiye başlamak istemediğini öğren.
Onun bu düşüncesini birde onun penceresinden bakarak düşün.
Eğer acele edersen ki ediyorsun, herşeyi batırırsın bunu yapma sakin ol ve sen mesaj atana kadar konuşmayalım diye salakça bişey yapma.
Kızdan uzaklaşma konuşmayalım senden haber gelene kadar konuşmayalım gibi şeyler yapma kızın hep yanında ol ve bu konuyu o açana kadar açmıycağına dair söz ver.
Eğer gerçekten bişeyler hissediyorsa zaten zamanla istediğin şeyler olur.
Biraz sabret.

gerekirse kapısında mandolin çal... her 12 yılda bir hazırmısın diye sorabilirsin eğer hazır değilse zaten birinci 12 yılda boş yere vakit kayebettiğii anlayıp Nepala nirvanaya ulaşmaya karar verirsin buda bir yönde iyi aslında

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ruh eşin seninle sevgili olmak istemeyecek kadar üstün bir sevgiyle seni seviyorsa, bundan onu isteyemezsin. :)

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Sanırım senden daha iyi bir eş var mı diye düşünmek istemenin bir yöntemini bulmuş; şu durumda senin sakin olup yanlış birşey (üzerine çok gitmek gibi) yapmaman gerekir.
Genelde elde edilmesi zor olan eş bile olsa sanki onun alternatifi yok gibi düşündürür ama öyle değil sakin ol hayat panik yapanları sevmez :wink:

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
pek sık mesaj yazmıyorum foruma ama olsun insan paylaşarak rahatlıyo arkadaşlar ruh eşimi buldum ama bana diyoki bi ilişkiye girmeye hazır deilim yani gerçekten çok deişik bi kişilik sevmiodur seni diceksiniz ama deil seviyo ama yok işte olmuo her şeyi denedim en sonuda dedimki senden haber gelene kadar görüşmeyelim dedim.daha mesajı yazalı1 saat olmadı ama ben şimdiden bittim ne yapıyım arkadaşlar kime gidiyim ne diyim bu kıza bana bi akıl verin benim kafa durdu yardım edin bana

Kardeş, bu gibi durumlar da sabredeceksin ve kesinlikle aramayacaksın, arayıpda acz içinde olduğunu gösterme. Zordur bilirim amma DİK DUR , bırak muhatabın arasın.

Quadro

Doçent
Reaksiyon puanı
4
yau aşk meşk yalan dolan :D uğraşma cool takıl(daha doğrusu sen bana takılma ..kalbin ne istiyosa onu yap :D )

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
gerekirse kapısında mandolin çal... her 12 yılda bir hazırmısın diye sorabilirsin eğer hazır değilse zaten birinci 12 yılda boş yere vakit kayebettiğii anlayıp Nepala nirvanaya ulaşmaya karar verirsin buda bir yönde iyi aslında

Herşey iyi güzelde neden 12 yılda direttin onu anlamadım :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Bence girme devlet baba boşuna mı kerhane yaptırdı:D:D:D:D:D

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
iyi yapmışsın.. BENCE 2 ihtimal var; eğer gerçekten seni seviyorsa kaybetme korkusu yaşar ve sana döner.. Ama yok oda hiç aramazsa demek ki senden hoşlanıo ama senden daha çok hoşlandığı başka biride var seni yedekte tutuo..

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Herşey iyi güzelde neden 12 yılda direttin onu anlamadım :)

yok kesinlikle diretmiyorum sende uygun bir zaman aralığı söyle... arkadaş seçecek, yoksa insanlara bu kadar yıl bekliyeceksin.... diyemeyiz sadece bu konuda yuzyıllardır yapılanbir araştırmanın sonucunun ortalamasını verdim Platonik Aşk Derneğinin,Çelişkili Gönül Adamları Derneği ve Evlenmeden Vermem Vakfının ortaklaşa düzenledikleri bir araştırmanın verilerine göre ben tavsiyede bulundum okadar...

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
O konuda bir yarası vardır belki. :)

Evet canım sonunda anlaşıldı:ohmy:... itiraf edim Fahriye Evcen e arkadaşlık teklif etmiştim "düşünmem lazım ayol" dedi 6 yıl geçti Özcan denizdende ayrıldı bakalım 6 sene içinde neolacak "gözündende birşey kaçmıyor senin afferim sana:flowers:"

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Aşk ustalarıymışız gibi bizde bi şeyler söyleyelim bakalım.

Kız bir ilişki için kendini hazır hissetmediğine göre bazı korkuları vardır. Aile, kariyer vb. Onları bul ve bu korkuları yok et. Ayrıca senin doğru tercih olduğunu ona ispat etmelisin, zira kız henüz ikna olmamış. Onunla arkadaşlığını devam ettirerek ne olduğunu, onun hayatına neler katabileceğini göstermelisin ki ikna olsun. Böyle yaparak zoraki bir karar aldırırsın ve kabul bile etse içine sinmemiş bir karar olduğu için aklında hep bir "acaba?" olacaktır. Bana göre stratejini değiştirmelisin arkadaşım. Kadınlar biz erkekler gibi değildir. Bir ilişkiye sahip olmaktansa nasıl bir ilişkiye sahip oldukları daha önemlidir. Senin ile yaşayacağı muhtemel bir aşk ile nasıl bir dünyaya adım atacağını ona göster. beğenirse zaten uçarak gelecektir...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Aşk ustalarıymışız gibi bizde bi şeyler söyleyelim bakalım.

Kız bir ilişki için kendini hazır hissetmediğine göre bazı korkuları vardır. Aile, kariyer vb. Onları bul ve bu korkuları yok et. Ayrıca senin doğru tercih olduğunu ona ispat etmelisin, zira kız henüz ikna olmamış. Onunla arkadaşlığını devam ettirerek ne olduğunu, onun hayatına neler katabileceğini göstermelisin ki ikna olsun. Böyle yaparak zoraki bir karar aldırırsın ve kabul bile etse içine sinmemiş bir karar olduğu için aklında hep bir "acaba?" olacaktır. Bana göre stratejini değiştirmelisin arkadaşım. Kadınlar biz erkekler gibi değildir. Bir ilişkiye sahip olmaktansa nasıl bir ilişkiye sahip oldukları daha önemlidir. Senin ile yaşayacağı muhtemel bir aşk ile nasıl bir dünyaya adım atacağını ona göster. beğenirse zaten uçarak gelecektir...

Tecrübe konuşuyor..:D

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
yok kesinlikle diretmiyorum sende uygun bir zaman aralığı söyle... arkadaş seçecek, yoksa insanlara bu kadar yıl bekliyeceksin.... diyemeyiz sadece bu konuda yuzyıllardır yapılanbir araştırmanın sonucunun ortalamasını verdim Platonik Aşk Derneğinin,Çelişkili Gönül Adamları Derneği ve Evlenmeden Vermem Vakfının ortaklaşa düzenledikleri bir araştırmanın verilerine göre ben tavsiyede bulundum okadar...

Bence en fazla 2-3 ay yeterli 2-3 ay içinde zaten bi gelişme yoksa peşini bırakmasında fayda var :) O derneklerİ hep çirkin 40-42 yaşında kadınlar destekliyor o yüzden o dernekleri pek takma sen :) Hangi dernek adam gibi çalışıyoki onlar çalışsın dimi ama :D

antiac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üstüne gitme bence,,,
Kaçan, kovalanır...
Kendini geri çek, gelirse gelir gelmezse de kendi bilir...
Sen de başka şeylerle oyalanmaya bak ve kafandaki düşünceleri dağıt...
Bunlar söylemesi kolay ama yapması zor şeylerdir...
Ama yaparsan kendin karlı çıkarsın.
Kolay gelsin...