TheMedusa
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 416
Ben yapmayı denedim mbr yazan bir yer vardı orayı gbt yaptım oldu ama birisi pc in çökebilir dedi bi akıl verirseniz sevinirim
Bilgisayarında UEFI desteği varsa GPT yoksa MBR yap, ISO modu yerine DD modu daha sağlıklıdır.Ben yapmayı denedim mbr yazan bir yer vardı orayı gbt yaptım oldu ama birisi pc in çökebilir dedi bi akıl verirseniz sevinirimEkli dosyayı görüntüle 137213Ekli dosyayı görüntüle 137216
bilmiyorum pc de uefi dsteği var mı ve pc de çökme ihtimali var mıBilgisayarında UEFI desteği varsa GPT yoksa MBR yap, ISO modu yerine DD modu daha sağlıklıdır.
Çökme ihtimali nereden çıktı onu merak ettim, çökmez.bilmiyorum pc de uefi dsteği var mı ve pc de çökme ihtimali var mı
şimdi ilk yaacağım şey neÇökme ihtimali nereden çıktı onu merak ettim, çökmez.
MBR olarak ISO dosyasını yazdır,yazdırırken en üstte geldiğin noktada DD modunu seç daha sonra hazır.şimdi ilk yaacağım şey ne
mbr yi seçince şu geliyorMBR olarak ISO dosyasını yazdır,yazdırırken en üstte geldiğin noktada DD modunu seç daha sonra hazır.
Evet de ve devam et.mbr yi seçince şu geliyorEkli dosyayı görüntüle 137227
sizi kandırmışlar çökme felan olmazbilmiyorum pc de uefi dsteği var mı ve pc de çökme ihtimali var mı
evet de onlar gerekli dosyalarmbr yi seçince şu geliyorEkli dosyayı görüntüle 137227
bundan sonraki adım ne yüklendikten sonrasizi kandırmışlar çökme felan olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet de onlar gerekli dosyalar
Yüklendikten sonra BIOS menüsüne gir, secure boot varsa kapat daha sonra USB belleği boot et.bundan sonraki adım ne yüklendikten sonra
korkuyorum inş çökme felan olmazYüklendikten sonra BIOS menüsüne gir, secure boot varsa kapat daha sonra USB belleği boot et.
Nasıl çökeceğini merak ettim, çökmez merak etme.korkuyorum inş çökme felan olmaz
Çökmez korkma ?korkuyorum inş çökme felan olmaz
oraya birazdan daha fazla dosyalar gelecek usbye yakma bitince rufus bildirim sesi çıkaracakyaptım flashın içine efi>boot dosyaları geldi
oldu onlar ama sadece bunlar geldi bildirim geldi kapadımoraya birazdan daha fazla dosyalar gelecek usbye yakma bitince rufus bildirim sesi çıkaracak
Normaldir, ISO dosyasının içindekilere flasha atıyor. Korkma çökmez. Yapamasan bile söyle yardım ederiz. Olmadı geri Wİndows'a dönersin yani problem olmaz.yaptım flashın içine efi>boot dosyaları geldi
onlar bitti içinde 2 dosya var sadece bir daha mı yüklemeyi deniyimNormaldir, ISO dosyasının içindekilere flasha atıyor. Korkma çökmez. Yapamasan bile söyle yardım ederiz. Olmadı geri Wİndows'a dönersin yani problem olmaz.
Yani bitti mioldu onlar ama sadece bunlar geldi bildirim geldi kapadım
yok bittiyse tekrar yapmanıza gerek yokonlar bitti içinde 2 dosya var sadece bir daha mı yüklemeyi deniyim
tm ben o zaman pc yi kullanamıcam demiEvet Şimdi secure boootu kapatıp bilgisayarı usbden boot edin
ve kurarken internete ihtiyacım var mıEvet Şimdi secure boootu kapatıp bilgisayarı usbden boot edin
Hangi işletim sistemini kuruyordunuztm ben o zaman pc yi kullanamıcam demi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve kurarken internete ihtiyacım var mı
mac os kurmak istiyorum bilmiyorum şu an ne kurduğumu (kusura bakmayın hayatımda ilk defa böylr birşey yapıyorumHangi işletim sistemini kuruyordunuz
What are you doing?? Sen şuan MacOS değil Linux kuruyorsun. MacOS meşakkatli iş.mac os kurmak istiyorum bilmiyorum şu an ne kurduğumu (kusura bakmayın hayatımda ilk defa böylr birşey yapıyorum
Sen Linux Mint Cinnamon kurup MacOS teması eklemeyecek miydin, hackintosh nereden çıktı?mac os kurmak istiyorum bilmiyorum şu an ne kurduğumu (kusura bakmayın hayatımda ilk defa böylr birşey yapıyorum
Tamam eğer Mac Os teması kuracaksanız o linux mint cinnamondurmac os kurmak istiyorum bilmiyorum şu an ne kurduğumu (kusura bakmayın hayatımda ilk defa böylr birşey yapıyorum