• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Rtx 3060 ultra?

Arkadaşlar bu ultra denilen kart çıkarsa 192bit olacağı söyleniyor. Bu kötü bir şey değil mi , performansı etkiler mi ?

Arkadaşlar bu ultra denilen kart çıkarsa 192bit olacağı söyleniyor. Bu kötü bir şey değil mi , performansı etkiler mi ?
Eskiden bit değeri falan önemliyken, şimdiki zamanlarda önemi pek yok. Ekran kartının bir şeyine değil her şeyine bakman lazım. Mesela fiyatına göre iyi bir performans sunması da önemli.
RTX 3060 Ti 256bit ise o da öyle olur belki. Biraz sabırlı olmak lazım. Çıkınca her şeyi görürüz.

Eskiden bit değeri falan önemliyken, şimdiki zamanlarda önemi pek yok. Ekran kartının bir şeyine değil her şeyine bakman lazım. Mesela fiyatına göre iyi bir performans sunması da önemli.
RTX 3060 Ti 256bit ise o da öyle olur belki. Biraz sabırlı olmak lazım. Çıkınca her şeyi görürüz.
Çıktığı gibi sömürürler diye korkuyorum :D 3060Ti bir hafta sonra alayım dedim bulamadım bile.

Evet maalesef şu sıralar stok sıkıntısı var. Zaten stok sıkıntısı olacağını söylemişlerdi, RTX 3000 serisi için.
Ben de o yüzden öncesinden hangi özellikleri önemli öğrenmeye çalışıyorum. Oyun testlerini falan beklersem kalmaz diye düşünüyorum. Bir de malum 3 hafta tatil var. Tatilde bilgisayarsız kalmak istemem :D.