- Konuyu başlatan
furkan221635
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 461
Arkadaşlar bu ultra denilen kart çıkarsa 192bit olacağı söyleniyor. Bu kötü bir şey değil mi , performansı etkiler mi ?
daha bi çıksın o zaman anlaşlırı neye denk neye değilBöyle bir kart mı çıkacak? Çıkacaksa hangi karta denk olur ?
bu konunun sonu kavgayla biter gibi kimsenin durmaya niyeti yokArkadaşlar konuyu amacına uygun bir şekilde yürütecek misiniz yoksa birbirinize ikili tartışmaya mı gireceksiniz?
Eskiden bit değeri falan önemliyken, şimdiki zamanlarda önemi pek yok. Ekran kartının bir şeyine değil her şeyine bakman lazım. Mesela fiyatına göre iyi bir performans sunması da önemli.Arkadaşlar bu ultra denilen kart çıkarsa 192bit olacağı söyleniyor. Bu kötü bir şey değil mi , performansı etkiler mi ?
Çıktığı gibi sömürürler diye korkuyorumEskiden bit değeri falan önemliyken, şimdiki zamanlarda önemi pek yok. Ekran kartının bir şeyine değil her şeyine bakman lazım. Mesela fiyatına göre iyi bir performans sunması da önemli.
RTX 3060 Ti 256bit ise o da öyle olur belki. Biraz sabırlı olmak lazım. Çıkınca her şeyi görürüz.
sömürülcek zaten merak etme bak rtx3070 3090 yok piyasada kuvvetli ihtimal buda sömürülcek ama 3070 ve 3090 aldığından birçok kişi çok ta stok bitireceğni sanmıyorumÇıktığı gibi sömürürler diye korkuyorum3060Ti bir hafta sonra alayım dedim bulamadım bile.
Evet maalesef şu sıralar stok sıkıntısı var. Zaten stok sıkıntısı olacağını söylemişlerdi, RTX 3000 serisi için.Çıktığı gibi sömürürler diye korkuyorum3060Ti bir hafta sonra alayım dedim bulamadım bile.
Ben de o yüzden öncesinden hangi özellikleri önemli öğrenmeye çalışıyorum. Oyun testlerini falan beklersem kalmaz diye düşünüyorum. Bir de malum 3 hafta tatil var. Tatilde bilgisayarsız kalmak istememEvet maalesef şu sıralar stok sıkıntısı var. Zaten stok sıkıntısı olacağını söylemişlerdi, RTX 3000 serisi için.