- Reaksiyon puanı
- 526
O PL1 düzey için geçerli.
pl1 düzeyden kastınız nedir anlayamadım , bilmediğim bir şey varsa öğrenmek isterim
O PL1 düzey için geçerli.
65W TDP düzey 1 için bahsedilen temel frekans örneğin 3.6GHZ için, bir de turbo frekans da tüketilen TDP var.pl1 düzeyden kastınız nedir anlayamadım , bilmediğim bir şey varsa öğrenmek isterim
65W TDP düzey 1 için bahsedilen temel frekans örneğin 3.6GHZ için, bir de turbo frekans da tüketilen TDP var.
Ryzen için de aynısı geçerli, ısınırsa frekans düşecektir.Anladım , özellikle intel tarafında turbo boost kısmı hep sıkıntılıdır. 65w güç ile tasarlanmış işlemciye 100w verir bir süre sonra zaten o hız işlemci çok ısındırdığı için değerler pl1 dediğiniz düzeye doğru düşmeye başlar dolayısıyla oyunlarda zamanla ufakta olsa fps değerleri aşağıya doğru iner. Bi kaç tane test videosuna da baktım oyunlar sırasında i5 11400 de max tdp 82 w gördüm. Ben hala 550w psu'nun yeterli olacağını düşünüyorum ama alınabiliyorsa daha iyisi alınsın tabi ki uzun vadede düşündüğünüzde kasada herşeyi değiştirirken iyi bir psu 5 yıl sonra bile kullanılabilir...
Hocam peki ATX anakart yerine mATX anakart almak sıkıntı çıkarmaz değil miRyzen için de aynısı geçerli, ısınırsa frekans düşecektir.
Çıkarmaz ama modellere bağlı.Hocam peki ATX anakart yerine mATX anakart almak sıkıntı çıkarmaz değil mi
Hocam buradaki bilgisayarı önermiştiniz ya kasayı değiştirecektim anakartı değiştirmeye gerek var mı Sinerji Sirius Intel Core i5 11400 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Çıkarmaz ama modellere bağlı.
Hangisi yapacaksın?Hocam buradaki bilgisayarı önermiştiniz ya kasayı değiştirecektim anakartı değiştirmeye gerek var mı Sinerji Sirius Intel Core i5 11400 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060
İşte hocam onu size soruyorumHangisi yapacaksın?
Fark olmaz ama en ucuz B560'ı alabilirsin.İşte hocam onu size soruyorum
Tamam hocam sağolun İnşALLAH fiyatlar yükselmez ben alana kadarFark olmaz ama en ucuz B560'ı alabilirsin.
SSD mümkünse FireCuda 510 olsun.
Evde sanayi çalıştıracak700W al uzun vadeli olsun.
Yeni ekran kartları çok güç çekiyor.Evde sanayi çalıştıracak.
Evet çünkü güçlülerYeni ekran kartları çok güç çekiyor.
Olmaz , B560 ile Ram'e overclock yapabilirsin.Evet çünkü güçlüler
Birde @Bella Ciao hocam oloy ramler sıkıntı çıkarmaz değil mi Gigabyte b560m ds3h olanı seçtim d3h den biraz daha büyük diye
Hocam o zaman ALLAHIN izniyle ben siriusu bayramdan sonra alıcam ama bu indirim falan deniyor buradaki ürün ne kadar fiyatı yükselir ya da fiyatı yükselir mi bir de kaç mhz çıkartabilirim 4000mhz olur mu ya da 5000Olmaz , B560 ile Ram'e overclock yapabilirsin.
Ramler'e bakmam lazım, 1:1 öneriyorum çarpan kilitli işlemciler. 3800 sınır olsun.Hocam o zaman ALLAHIN izniyle ben siriusu bayramdan sonra alıcam ama bu indirim falan deniyor buradaki ürün ne kadar fiyatı yükselir ya da fiyatı yükselir mi bir de kaç mhz çıkartabilirim 4000mhz olur mu ya da 5000
Tamam hocam fiyat yükselmez değil mi 10 gün sonraRamler'e bakmam lazım, 1:1 öneriyorum çarpan kilitli işlemciler. 3800 sınır olsun.
Onu bilmem ama Ram markasız, çipler hakkında bilgi bile yok.Tamam hocam fiyat yükselmez değil mi 10 gün sonra
Tamam hocam değiştirebilirsem onları da değiştireyimOnu bilmem ama Ram markasız, çipler hakkında bilgi bile yok.
Onları da değiştir RipjawsJ al.Tamam hocam değiştirebilirsem onları da değiştireyim