Soru Rtx 3060 Ekran Kartı Hatalı Mı?

Guaqroz

Asistan
Reaksiyon puanı
168
Yanlış bilgilendirme
Arkadaşlar ASUS TUF GAMING RTX 3060 3 FANLI ekran kartım var. Hazır sistem almıştım ve aldığımdan beri internette yazan fpslere göre çok büyük fark var. Valorant'ta RTX 2060 + R5 3600 200-250 fps arası alıyorken (Youtube videosunda), ben aynı ayarlarda RTX 3060 + R5 3600 150-200 fps arası alıyorum. Ya da herhangi bir oyunda fpste normal gördüğüm rakamlara göre bir düşüklük var. Ayrıca kasa çok hafif sallanınca bile ekran kartının fanları çok hızlı dönüyor ve monitördeki görüntü gidiyor. Ama discorddaki arkadaşlarımla konuşmaya devam edebiliyorum. Ekran kartında mı sıkıntı vardır yoksa benim bir hatam mı var? Yardımcı olursanız sevinirim.
İnsan icadı hiç bir zaman kusursuz olmuyor. İnceleme için yollanan ekran kartları genelde kusursuz oluyor bendede aynı sorun vardı rtx 2060 vardı arkadaştada aynı sistem vardı birebir yani adam 130 fps aldığı oyunda ben 110 alıyordum normaldir yani çok kafaya takma

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,192
İnsan icadı hiç bir zaman kusursuz olmuyor. İnceleme için yollanan ekran kartları genelde kusursuz oluyor bendede aynı sorun vardı rtx 2060 vardı arkadaştada aynı sistem vardı birebir yani adam 130 fps aldığı oyunda ben 110 alıyordum normaldir yani çok kafaya takma
Tamamen yanlış, kartlar taş çatlasın 8FPS az verir o da Overclock'dan.

Kafana takma ne demek? Adam almış kartı yazan FPS alması gerekli.

DOCP açarak sorunu çözdü.

Guaqroz

Asistan
Reaksiyon puanı
168
Tamamen yanlış, kartlar taş çatlasın 8FPS az verir o da Overclock'dan.

Kafana takma ne demek? Adam almış kartı yazan FPS alması gerekli.

DOCP açarak sorunu çözdü.
aynn onda olacak diye bişey yok ama benim kart sorunluydu. sonra sattım zaten