Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi RTX 2060 Gaming Z ekran kartı için termal pad alacağım. Fakat kaç mm bilmiyorum bilen birisi varsa yazarsa sevinirim.
Hocam termal pad valla çok kötü .... bir lanet şey, benim 3070 tufgaming var, her set üzerinde farklı bir kalınlık varmış öğrendim ilkte yanlış alım yaptım sonrasında doğrusunu öğrendim, önerim teknik servisten mm ler için bilgi alman yada mm ölçer ile ölçüm yap bazen teknik serviste yalan söylüyor yardım etmiyor, Ben 2 farklı pad denedim thermalright odyssey, Ice Dragon 17W, valla aralarında en iyisi ıce dragon çıktı 98 dereceleri görüyordu render alırken özellikle video editleme yaparken çok sıkıntı çekiyordum allah a şükür kart şimdi 76 dan yukarı çıkmıyor çok iyi geldi valla belender da özellikle 3D render alırken anası ağlıyordu kartın en sonunda nefes aldı, adamların elemanları da güzel iletişim kuruyor sorun çözüyorlar, paylaşmak istedim.