- Reaksiyon puanı
- 149
Forum süper moderatörlerimizden by efsane ile eğlenceli ve samimi bir röportaj gerçekleştirdik. (yalan) Sohbet havasında geçen sözde röportaj sırasında sizlere yansımayan bölümlerden dolayı Furkan'a nefretimi buradan kusmak isterdim ama yazıya ciddi başladım ciddi devam edeyim bari.
by efsane'yi daha yakından tanımak ve tanıştırmak için yaptığım röportajı sizlerle paylaşmak istiyorum
Koyu yazılanlar benim normal yazılanlar by efsane'nin cevapları
OnLT Merhaba by efsane; bize kısaca kendinden bahseder misin?
by efsane - Merhaba Aydoğancığım. Ben Furkan, 18 yaşındayım. Açık öğretim lisesi 4. Sınıf öğrencisiyim. Elazığ Paluda yaşıyorum.
Okul nasıl gidiyor bakalım? Nerede okuyorsun?
Açık öğretim lisesinde okuyorum, engelli olduğum için. 4 sınıfa geçtim sanırım, daha sonuçlar açıklanmadı da.
Peki boş günlerini nasıl değerlendirirsin?
Dolu günlerimi değerlendirdiğim gibi, yani internet ile. İnternete giremezsem, kitap okurum. Ve bir şeyler karalarım.
Şiir mi yazıyorsun yoksa?
Kısa bir süre öncesine kadar yazamazdım, yeni yeni karalayabiliyorum bir şeyler. Şiir, mektup... Daha çok gönderemediğim mektuplar yazıyorum
Peki sana bu şiir yazma ilhamını veren kişi kim bakalım?
O çok özel oluyor canım kardeşim
Tamam yahu sinirlenme hemen 4. soruya geçeriz olur biter. Hangi sporları seviyorsun? Yaptığın bir spor var mı?
Aydoğancığım, ben doğuştan fiziksel engelliyim. Yürüyemiyorum. Bu nedenle spor yapabilmem pek mümkün değil. Ama çok iyi pes oynarım Bi de, spor olsun diye yemek yerim
Yemek iyiymiş, PES ata sporumuz zaten Müzik? Hangi tarz müzik dinlersin?
Müzik olmazsa olmazım. Gece uyurken bile dinlerim, tek bağımlısı olduğum şey. Melankolik rap diyorlar sanırım Vale, Sagopa Kajmer ve bir kaç amatör, underground...
Ooo ye man sana puanım 9 kanka! Biraz SDNden bahsedelim istersen. Ne zaman üye olduğunu hatırlıyor musun?
Hangi saat olduğumu bile hatırlıyorum (bir süre sessizlik) Dayım, Internet Explorer 8'i indirmek için girmişti.. Foruma bakarken, konular dikkatimi çekti. Bendeki bozma potansiyelinin farkındaydı sanırım, girme bu siteye dedi. Evden çıkar çıkmaz üye oldum. Bu şekilde başladı maceram.
İzinsiz üye oldun yani SDN ye öyle mi?
Aynen öyle. Eve dönünce, üye ol kendini geliştirirsin dedi ama o dönmeden ben forumdaki 20 mesajımı yazmıştım
Peki ilk üye olduğun zamanlar forumda yöneticilik yapacağın aklına gelir miydi?
Hedefim oydu aslında, yönetici olmak.
Hobaa cevaba bak
Abi cidden ama çok havalıydı mavi Pesi
Hahhahahaha harikaymış ya eee?
Ben sanıyordum ki, mesaj sayısı ile moderatör olunuyor. Sonra baktım, 100'den az mesajı olan biri yönetici. . Ben de Peter'den sordum o zamanlar açıkladı sağolsun durumu. O zamanlar bilmiyordum, sonradan öğrendim ki, geliştiriciymiş.
Sonra, bilgisayar bozmaya başladık, site kurmaya. Her takıldığımda yazdım SDN'ye. Yavaş yavaş öğrendik buralara geldik altyapıdan yetiştim ben
Vay be, hedefine ulaşmışsın. Peki şimdiki hedefin nedir? Pesimist'in yerine mi geçmek istiyorsun
Yok, pesi eksik olmasın başımızdan. Bi adım arkasında dururuz, yeter. Benim hedefim mavilikti, kırmızılık değil.
Son olarak bunları okuyan SDN üyelerine söylemek istediğin bir şey var mı?
Abi, sen cevapla bunu da
yuh
Konuyu açmadan bana göster ama
olmaz olm cevapla
sen yaz abi işte
olm ne yazcam ya
Ne bileeyim
salla bir şeyler sen ya hadi
Beni aslında herkes tanır elimden geldiğince samimi bir ilişki kurmaya çalışırım. Bu konu da tanımıyan arkadaşlarımız için çok iyi olacak. Teşekkür ederim Aydoğan, böyle bir imkan tanıdığın için.
Asıl ben teşekkür ederim Furkan röportaj için, görüşürüz.
Bir tane de Furkan'ın fotoğrafını koyalım
En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir,
Birbirini anlamayan..
by efsane'yi daha yakından tanımak ve tanıştırmak için yaptığım röportajı sizlerle paylaşmak istiyorum
Koyu yazılanlar benim normal yazılanlar by efsane'nin cevapları
OnLT Merhaba by efsane; bize kısaca kendinden bahseder misin?
by efsane - Merhaba Aydoğancığım. Ben Furkan, 18 yaşındayım. Açık öğretim lisesi 4. Sınıf öğrencisiyim. Elazığ Paluda yaşıyorum.
Okul nasıl gidiyor bakalım? Nerede okuyorsun?
Açık öğretim lisesinde okuyorum, engelli olduğum için. 4 sınıfa geçtim sanırım, daha sonuçlar açıklanmadı da.
Peki boş günlerini nasıl değerlendirirsin?
Dolu günlerimi değerlendirdiğim gibi, yani internet ile. İnternete giremezsem, kitap okurum. Ve bir şeyler karalarım.
Şiir mi yazıyorsun yoksa?
Kısa bir süre öncesine kadar yazamazdım, yeni yeni karalayabiliyorum bir şeyler. Şiir, mektup... Daha çok gönderemediğim mektuplar yazıyorum
Peki sana bu şiir yazma ilhamını veren kişi kim bakalım?
O çok özel oluyor canım kardeşim
Tamam yahu sinirlenme hemen 4. soruya geçeriz olur biter. Hangi sporları seviyorsun? Yaptığın bir spor var mı?
Aydoğancığım, ben doğuştan fiziksel engelliyim. Yürüyemiyorum. Bu nedenle spor yapabilmem pek mümkün değil. Ama çok iyi pes oynarım Bi de, spor olsun diye yemek yerim
Yemek iyiymiş, PES ata sporumuz zaten Müzik? Hangi tarz müzik dinlersin?
Müzik olmazsa olmazım. Gece uyurken bile dinlerim, tek bağımlısı olduğum şey. Melankolik rap diyorlar sanırım Vale, Sagopa Kajmer ve bir kaç amatör, underground...
Ooo ye man sana puanım 9 kanka! Biraz SDNden bahsedelim istersen. Ne zaman üye olduğunu hatırlıyor musun?
Hangi saat olduğumu bile hatırlıyorum (bir süre sessizlik) Dayım, Internet Explorer 8'i indirmek için girmişti.. Foruma bakarken, konular dikkatimi çekti. Bendeki bozma potansiyelinin farkındaydı sanırım, girme bu siteye dedi. Evden çıkar çıkmaz üye oldum. Bu şekilde başladı maceram.
İzinsiz üye oldun yani SDN ye öyle mi?
Aynen öyle. Eve dönünce, üye ol kendini geliştirirsin dedi ama o dönmeden ben forumdaki 20 mesajımı yazmıştım
Peki ilk üye olduğun zamanlar forumda yöneticilik yapacağın aklına gelir miydi?
Hedefim oydu aslında, yönetici olmak.
Hobaa cevaba bak
Abi cidden ama çok havalıydı mavi Pesi
Hahhahahaha harikaymış ya eee?
Ben sanıyordum ki, mesaj sayısı ile moderatör olunuyor. Sonra baktım, 100'den az mesajı olan biri yönetici. . Ben de Peter'den sordum o zamanlar açıkladı sağolsun durumu. O zamanlar bilmiyordum, sonradan öğrendim ki, geliştiriciymiş.
Sonra, bilgisayar bozmaya başladık, site kurmaya. Her takıldığımda yazdım SDN'ye. Yavaş yavaş öğrendik buralara geldik altyapıdan yetiştim ben
Vay be, hedefine ulaşmışsın. Peki şimdiki hedefin nedir? Pesimist'in yerine mi geçmek istiyorsun
Yok, pesi eksik olmasın başımızdan. Bi adım arkasında dururuz, yeter. Benim hedefim mavilikti, kırmızılık değil.
Son olarak bunları okuyan SDN üyelerine söylemek istediğin bir şey var mı?
Abi, sen cevapla bunu da
yuh
Konuyu açmadan bana göster ama
olmaz olm cevapla
sen yaz abi işte
olm ne yazcam ya
Ne bileeyim
salla bir şeyler sen ya hadi
Beni aslında herkes tanır elimden geldiğince samimi bir ilişki kurmaya çalışırım. Bu konu da tanımıyan arkadaşlarımız için çok iyi olacak. Teşekkür ederim Aydoğan, böyle bir imkan tanıdığın için.
Asıl ben teşekkür ederim Furkan röportaj için, görüşürüz.
Bir tane de Furkan'ın fotoğrafını koyalım
En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir,
Birbirini anlamayan..