Root ile yapılabilecekler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan klug
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

klug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 gundur telefonumu ( Galaxy S2 ) rootlu bir sekilde kullaniyorum. Root yapmadan once rootun pek cok faydasindan bahsettiler ancak ben kullandigim romun ( Biftor ) kendi ozellikleri disinda pek bir faydasini goremedim. Neler yapabilecegim ve bunlari hangi uygulamalarla yapabilecegim hakkinda bilgilendirirseniz cok memnun olurum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güzel bir başlık olmuş açıkçası ben de merak ediyorum =)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
rootladıkdan sonra recovery kurup android romları arasında kolay geçiş sağlayabilirsin. clockworkmod veya twrp Recovery'lerinden birini seçtikten sonra mevcut orjinal yazılımın tam yedeğini al. sonrada xda developer forumlarından s2 ile ilgili custom romları indirip sorunsuz deneyebilirsin. canın sıkıldığında orjinal yazılımın yedeğine kolayca dönebiliyorsun.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Root'un faydası kişiden kişiye değişir. eğer telefonda sadece arama, internet, oyun gibi şeyleri kullanıyorsan rootun sana pek bi faydası olmaz :)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Telefonu rootlayıp korku ile rom kuracaksın, reboot ettikten sonra arada telefon başlangıç ekranında takılı kalacak, heyecan yaşayacaksın :D

Gerçi s2'de rom kurduktan sonra yeniden başlattığında logoda takılı kalıyor mu bilmiyorum :D

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Bende biara yapmıştım galaxy ace kullanınca ancak bir faydasını göremedim şimdi note 2 kullanıyorum ve rootlamadım

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bir program var rootlu çalışıyor google reklamlarını host dosyasını değiştirerek kapatıyor zart zurt açılmıyor reklamlar play storeden kaldırılmış ama internetten bulunuyor.
Root explorer ile efc klasörürün kopyasını alıp imeisi kaçak telefona yazılım gücellemesi yaptığında hat yok sim kart sorunu olursa efc yi geri kopyalayıp sorunların üstesinden gelebiliyorsunuz.
Telefondaki gereksiz programları kaldırabiliyorsunuz.

81AHMERT61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yapabılırsenız resımlı anlatsanız