[Root][CWM] Galaxy S4 Mini - GT-I9190

irfancan41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan o ilk dediğim hatayı yaptım fakat recovery menüsünde neyi seçicem bir türlü yapamadım sizde cevap vermiyorsunuz zaten :D

cankat87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim
root yaptım sanıyorum bunu nasıl anlarım =)) ekranda ünlem işareti var ve cihazınızı korumak için onu yeniden başlatmanız tavsiye edilir yazıyor .
Bazı uygulamalar ise süper user yetkisi istiyor bu yetkiyi vermelimiyim ? Yetki vermek için yeniden başlatınca hangi seçenekleri kullanmalıyım .
Rootlu s4 mini kullanıcısı olarak yüklemem gereken başlıca programlar , performansa yönelik ve enerji ve ram tasarrufu için önereceğiniz programlar var mı
telefon belleğindeki programları direkt sd kart a taşıyıp oradan çalıştıra bilirim sanırım hepsini taşıyamasada bunu yapan bi program var mı
Bilgisayar ekranından telefonda ki klasörleri yönete bilip taşıya bileceğim uygulama bu programlar daha sonrasında çalışır değil mi =))
arka planda çalışan gereksiz programlar mevcut bunların ben açınca açılması kapatınca kapanmasını istiyorum bunun için bir program var mı
black market nasıl kullanılır bn uygulamlarımı googleplay store dan indiriyorum güncelleme yapamazsın denildi bu kötü birşey sanırım =)
Unroot yapmam gerekirse telefonu ilk aldığım günki haline döndürmek istersem custom olarak mı kalıcak orjinal haline döndürebilir miyim nasıl yaparım çok teşekkür ederim şimdiden =) Özel mesaj olarak da yaza bilirsiniz cevabnızını bekliyorum teşekkür ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb s4 minime kies yardımıyla güncelleme yükledim telefonu açtım wifi ye hiç bağlanmıyor açıyorum kendi kendine tekrar kapatılıyor ve cihaz izin verilmeyen eylem girişiminde bulunndu yeniden başlatımanızı öneriyoruz diyor wifi olmadan telefon beş para etmiyor ne yapabilirim lütfenn yardım

kaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya yardım ben home+ses kısma+power düğmesine basıyorum bekliyorum sonra factory mode diye bir bölüm açılıyor download bölümü yok anlamadım factory bölümünde bunlar var (full test+ıtem test+test report+clear flash+version+reboot seçenekleri var) yardım :?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu programlar ne işe yarıyor bir açıklama yaparmısınız

khze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
banada bu konuda yardım edin lutfen bu yazılanlardan hıc bısey anlamıyorummm:)

ts2000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bu yöntem garantiyi bozmaz. garantinin bozulması için sayacın artması lazım.
eğer sayaç artarsa triangle away uygulaması ile sayacı sıfırlayabilirsin :)

yandex disk bazen çok sinir bozucu olabiliyor :) indirme hızı çok düşük oluyor bazen. bakalım bu da hoşumuza gitmezse değiştiririz :)

Sayaç derken nasıl ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Sayaç derken nasıl ?

cihaza custom rom yükleyince download modundaki sayaç artar.

P1010323.JPG

ts2000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
cihaza custom rom yükleyince download modundaki sayaç artar.

P1010323.JPG
şimdi tek tek hepsini yaptım taki 10. adıma kadar o aşamada kaldım.
orda install dan sonra zip seçmeye giriyorum ancak zip bulamıyorum anladığım kadarrıyla tel sd karta değil kendi hafızasına giriyor o bölümde burdan devam :)

ts2000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
sd kartı telefon üzerinden biçimlendirip dosyayı tekrar hafıza kartına taktım bu sefer recovery modunda sd kartı gördü ve root işlemini yaptım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a kolay gelsın bnde kore malı s4 mini gt-i9190 war telefonum acılmıyor root atmam gerekmıs bna yardımcı olurmusun rıca etsem acıl tesekkurler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Almanyadan gelen ve email ile açtirdiğim bir telefon var elimde şimdi telefonu rootlarsam kapanirmi cevaplarinizi bekliyorum saygilar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş verdigin programa bakarmısın sadece link programı vereceksen eyv ama linkleri niye veriyorsun anlamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
başka yer bulamadınmı dosya yükleyecek herşey kuruldu bilgisayara rootla alakalı hiçbirşey yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sa kardeşim ben rootu yaptım ama engellendi yazdı telefonu açınca sonrada güvenlik güncellemei başarısız oldu yazdı nasıl düzeltebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
allah rızası için şu cwm dosyasını medifire yada zippyshareye atın nolur yav çok acil

Birisi510

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nasıl indirme yapacağımı anlamadım başka bir siteye upload eder misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
maalesefkı turk mılletı boyle deıl ısıne gelırse garantıyı kapatır gelmezse kapatmaz onu bılemıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba ben tum ıslemlerı yaptım cut the rope 2 oyununa giriyorum bir şey satın alıyorum devam et diyorum 'kredi kartı veya banka kartı ekle','kod kullanın' diyor. olmadı galıba lutfen acil cevap

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Merhaba ben tum ıslemlerı yaptım cut the rope 2 oyununa giriyorum bir şey satın alıyorum devam et diyorum 'kredi kartı veya banka kartı ekle','kod kullanın' diyor. olmadı galıba lutfen acil cevap

root demek bedava oyun demek değildir, root yapınca uygulamalar direk olarak bedavaya gelmez bi kavram kargaşası yaşıyorsun sanırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şu rootlama yı tam acıklamalı yazarmısınız download modundan sonra bir işlem yapamıyorum yardım ederseniz sevinirim