pazepolder
Öğrenci
Beyler şimdi ben şu root olayını bayadır araştırıyorum ama kullandığım telefon bozulması göze alınacak bir telefon değil ama root atıncada telefonu daha iyi kullanıyoruz yetkimiz olmayan şeyleri yapabiliyoruz lütfen bişy yazın
aslında root a ihtiyaç yok ama sen gereksiz şeyleri kaldıracam dersen yapılır ben s4 e yapıp gereksiz herşey'i kaldırmıştım iyi olmuştu batarya ya da faydası var telefondan memnunmusun ? bende almayı düşünüyorum...Beyler şimdi ben şu root olayını bayadır araştırıyorum ama kullandığım telefon bozulması göze alınacak bir telefon değil ama root atıncada telefonu daha iyi kullanıyoruz yetkimiz olmayan şeyleri yapabiliyoruz lütfen bişy yazın
Gayet memnunum telefondan işlemcisi falan ram i süperaslında root a ihtiyaç yok ama sen gereksiz şeyleri kaldıracam dersen yapılır ben s4 e yapıp gereksiz herşey'i kaldırmıştım iyi olmuştu batarya ya da faydası var telefondan memnunmusun ? bende almayı düşünüyorum...
pilinden memnun olmayan var sende durum ne ?...Gayet memnunum telefondan işlemcisi falan ram i süper
2.1 Ghz 8 çekirdekli
3 gb Ram li canavar gibi telefon