- Admin
Ronaldo'ya hız lazım diye bir kampanya başladı. Sanırım 4.5G ile alakalı. Kampanya hangi marka için, nasıl bir içeriğe sahip bilen var mı?
Demek ki bayağı bir ucret ödemişler ki reddedememişBu arada 2 gün sonra Barcelona maçı yok mu Real Madrid'in nasıl gelebilecek ki buraya? Bunu da sormak lazım..
Eğer öyle bir şey yaparsa Türk Telekom kaybeder. Sanmıyorum öyle bir saçmalık yapacaklarını..Adanalı Ronaldo çıkmaz inşallah 1 Nisan şakasıydı diye![]()
Reklam cekilmistir zaten canli olacagini sanmamBu arada 2 gün sonra Barcelona maçı yok mu Real Madrid'in nasıl gelebilecek ki buraya? Bunu da sormak lazım..
Buda olabilir.Reklam cekilmistir zaten canli olacagini sanmam
Reklamlarına bakarsak zaten Turkcell kendi reklamlarını yapıyor. Vodafone da reklamlarına 4 bucak olarak döndürüyor. Ancak şuan için Türk Telekom ile alakalı fazla 4.5 reklamı mevcut değil.. Tüm reklam harcamalarını Ronaldo üzerine kurmuşlar demek ki..![]()
Avea olmasaydı Turkcell kota filan arttırmazdı. Turkell 500 mb internet paketi satıyordu avea o fiyatın yarı fiyatına 1gb internet + dakika veriyordu, bunu gören Turkcell 1 gb paketler yaptı avea 2Gb yaptı, halada bu devam ediyor.5 yıldır mecburiyetten 3g kullanan ve bu internet ile multi oyunların alayında bulunan birisi olarak şunu söliyim önce 3g yi tam getirsinler ben onada razıyım hergün ping yükselir oyundan düşersin hız bir 10 mb alır bi 1 mb bunları yaşadıktan sonra 4.5g reklamı görünce sinirim bozuluyor vodafone kullanıyorum en çokta film indirme muhabbetine güldüm reklamda yok 3g de HD filmleri şu hızda indiren vatandaş 4.5g de coşacak arkadaş nereye indiriyon HD film 20 gb nete ayda 90 tl veriyorum 360p film indiremiyorum kota bitecek diye şu HD filmi hangi paketle nasıl indirmişler çok merak ediyorum bu şirketler harcamalarını bizi kaz gibi yolmak üzerine kurmuslar 2 gram kota veriyor bana bunu 3 gb hızda versen neye yarar teknoloji ya tam gelmeli yada hiç biraz uzun yazdım patlama oldu kusura bakmayın![]()
O konu çok çok önceden açılmış bir konu olması lazımReklamlara aldanmamak lazım, daha düne kadar forumda başlık görmüştüm. Turkcell'den Türk Telekom'a geçmek diye.. Böyle bir şey mümkün olmamalı..![]()
Avea olmasaydı Turkcell kota filan arttırmazdı. Turkell 500 mb internet paketi satıyordu avea o fiyatın yarı fiyatına 1gb internet + dakika veriyordu, bunu gören Turkcell 1 gb paketler yaptı avea 2Gb yaptı, halada bu devam ediyor.
Avea ne kadar sevilmese de bana göre kotaları arttıran ve hız limiti koymayan öncü firma.
300 ler 500 ler havada uçuyo bakalım nolacak...Ne kadarı gerçek öğrenmeye az kaldı...
Akk ye düzenleme gelecekti ama ne Zaman gelecek....Ronaldo'ya 30 Mart'ta AKK' li bir hesap versinler, attığı son golü hd olarak indirsin.