Ronaldo Arda'ya hayran!

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Dünya ona hayran o Arda'ya.. Süper yıldız Ronaldo Arda'yı öve öve bitiremedi. Milli futbolcuya bir de yakıştırma yaptı.

65136.jpg

Portekiz’in dünyaca ünlü yıldızı, Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçının galibiyle yarı finalde karşılaşacaklarını ileri sürerken ay yıldızlı ekibimizin genç yıldızı Arda için de "Türkiye’nin Deco’su" yakıştırmasını yaptı.

Portekiz Milli Takımı’nın dünyaca ünlü yıldızı, ay yıldızlı ekibimizden en çok Arda Turan’ı beğendiğini söyledi.

Manchester United forması altında harikalar yaratan ve performansıyla "dünyanın en iyi futbolcusu" olarak gösterilen Cristiano Ronaldo, Arda Turan’ı öve öve bitiremiyor.

www.komikresimlerim.org_cristiano_ronaldo_resimleri_13.jpg

Hürriyet’e özel açıklamalarda bulunan Ronaldo, "Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçını kazanan takımla yolumuz yarı finalde bir kez daha kesişir" derken, pazar günkü karşılaşmada iki takımın şanslarının eşit olduğunu belirtti.

Türkiye’nin teknik becerisi yüksek oyunculardan oluştuğuna, Çek Cumhuriyeti’nin ise fizik gücüyle oynadığına dikkat çekerek şunları söyledi:

Üst düzey bir maç olacak

"Türkiye, Euro 2008’in en iyi futbol oynayan takımları arasında. İsviçre ile oynadığınız maçı izledim. İlk yarıdaki futbolunuzu beğenmedim. Ancak, ikinci yarıda sahada bambaşka bir Türk Milli Takımı vardı. Oyuna sonradan giren oyuncular sayesinde milli takımınızın futbolu değişti. Daha çok pas yapmaya başladınız ve daha atak oynayıp golü düşündünüz.

futbolcular100_cristiano20ronaldo4a.jpg

O maçta Arda’yı çok beğendim. Tıpkı bizim Deco gibi teknik kapasitesi çok yüksek. Yaşının genç olması da en büyük avantajı.

Çek Cumhuriyeti, fizik gücü yüksek oyunculardan kurulu. Sionko, Ujfalusi, Plasin, Jankulovski üst düzey oyuncular. İki takım arasındaki tek fark fiziksel özellik. Çekler daha fizikli. Türkler ise daha teknik. Pazar günü süper bir maç daha izleyeceğiz. Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçının galibiyle, yolumuzun yarı finalde kesişeceğini düşünüyorum."

KAYNAK: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=145248

Gues

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) Ronaldo doğru konuşmuş bizde teknik var adamlarda fizik...

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İyi, Ronaldo bizi tanımaya başlamış. Bi daha ileri geri konuşmaz.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bence çok abarttılar, arda maç boyunca ne güzel oynamadı, golü hem bizi hem onu kurtardı işte o kadar

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Ronaldo yola gelmeye başladı ehueheuhe :P

GOTHiC

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arda'dan daha yakışıklı olduğu kesin canım :D

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben zaten Arda'ya yakışıklı demiştim

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
TuningMert dedi ki:
Bende öyle düşünüyorum.Herifin Türkiyeden haberi yoktur daha Ardayımı takip edecek :)
Türkiye'den daha nasıl haberi olmasın. Allah aşkına :D :D

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Lafın gelişi mesaj mı yazılır ya :)

TeArS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ronaldonun söylemesine gerek yok Arda şuan Türkiyenin yetiştirdiği en yetenekli futbolcu

mnyk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kendi daha kaç yaşında ki Arda ile ilgili yorumlar yapıyor. :) Arda son maçta iyi oynamadı diyenler: Herhalde heyecandan olsa gerek maçı dikkatli izleyememişsiniz. :) Çünkü daha top Arda'ya yaklaşırken 3 kişinin birden Arda'ya nasıl pres yaptığını görmemişsiniz. Gerçekten Arda'nın oyununu çok iyi okumuşlar ve müthiş önlemler almışlar. Ama bu sefer de Tuncay ile Hamit'i hesaba katmamışlar. :D