Ronaldinho %90 Milan'da

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Ronaldinho'nun menajeri ve kardeşi olan Roberto De Assis, Brezilyalı yıldızın gelecek sezon büyük ihtimalle Milan forması giyeceğini açıkladı.

http://www.imagecross.com/

De Assis de, İtalyan televizyon kanalı Telelombardia'ya yaptığı açıklamada, ''Ronaldinho Milan'a gitmeye çok yakın. Transfer için herşey hazır. %90 bu transfer gerçekleşecek, görüşmelerimiz bu yönde sürüyor'' diyerek iddiaları doğruladı.

kaynak: http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=49035

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ronaldinho'nun seria'nın katı savunmaları karşısında başarılı olabileceğini zannetmiyorum. kendisi yaptığı açıklamada Chelsea'de oynamak istediğini söylemişti. Man.City de istiyordu. ama tabi parayı veren düdüğü çalar. umarım seneye kendisini italya'da değil premier lig'de görürüz...

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
nihayet yav Kaka'nın yanına düzgün biri gelecek :D artık arkadaşlarla ps2 oynarken daha rahatım :D (tabi gelirse)

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bence kalsın pes oynarken ben barcayı alıyom

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Kaka ile iyi bir ikili olurlar. ;) Ama sert italyan futboluna nasıl dayanır bilemem.

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Brezilya milli takımında süper uyumluydular. Ronaldinho ve Kaka'nın en büyük sorunu pas verdikleri adamların kendilerini anlamaması nereye atacağını tahmin edememesiydi bence(tabi Ronaldinho Barca'da daha şanslıydı).Hele Kaka Şampiyonlar Ligi finalinde tam hatırlamıyorum ama birkaç tane adam çalımlayıp topu İnzaghi'ye verdi.İnzaghi giderken arkasındaki adam yetişti zaten kendi top tekniği 0 olduğundan geri Kaka'ya döndü :D Birde bunlara uyumlu süper bir forvet dicemde Milan Ronaldinho'yu para yüzünden getiremiyor uzun süredir zaten :D