Beşiktaş, Ronaldinho ile anlaşamadı!

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Beşiktaşlılara gelsin.

[video=youtube;i8d3elrQHhM]http://www.youtube.com/watch?v=i8d3elrQHhM[/video]

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Eee demiştim ben bizim yönetim vizyonsuz diye. Yıldız falan alamaz bunlar. Bunların alacağı adamlar belli. Serdar Özkan, motta gibi normal oyuncular... Peee

aylinseher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Duyunca gerçekten üzüldim Türkiye'de izlemek isterdim..

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yahu tamam isim adam falan fılan reklam olayı anladık da zaten mali sıkıntı var uzun vadede işine yarayacak adam alsana yahu gelır bır-ıkı sene oynar belki de oynamaz bıle ....

sonra mortingen .....

inş. dediğim gibi olmaz ....

iyi oldu boşver 6 milyon a en az iki topcu alınır tabi almayı becerebilirlerse .....

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ronaldinho annesinin yaninda olmak icin atletico mineiro'ya transfer oldu. Durduk yere besiktas'a transfer olur mu? Olmaz.

Gelmeyecegi belliydi zaten. Onun yerine genc bir yetenek bulunsa besiktas icin daha faydali olur. Gelseydi güzel olurdu, ama nasip degilmis.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bu yönetimden tek beklentim şu stadyumu hayırlısıyla bitirip "Stadyum bitti ey Beşiktaşlılar!" demeleri.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Ronaldinho annesinin yaninda olmak icin atletico mineiro'ya transfer oldu. Durduk yere besiktas'a transfer olur mu? Olmaz.

Gelmeyecegi belliydi zaten. Onun yerine genc bir yetenek bulunsa besiktas icin daha faydali olur. Gelseydi güzel olurdu, ama nasip degilmis.

Takımda zaten istemediğin kadar genç yetenek var. Yeter artık herkes asker. Bize general lazım. Fernandes beyefendinin nazını çeker dururuz artık.