Romantik dizi arıyorum acil

gercekefsane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar acaba chuck tarzı dizi bilen varmı yada chuck daki gibi romantik ve Yvonne Strahovski
Gibi güzel bir kadının da başrolde falan oynadığı güzel bir dizi varmı öneririm diyen.
Aksiyonda olabilir içinde ama romantik tercihtir.

selim-sdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mianhada saranghanda güney kore dizisi kesinlikle tavsiye üzerine tavsiye ediyorum. bunu izle sonrasında iyne bana danışırsın.

selim-sdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Toplam 14 bölüm ve bölümler 40 dk.yani çok sıkıntı çıkarmaz ama lütfen ilk bölümü izleyip karar verme olaylar 4. bölüm sonrasında şekilleniyor.

gercekefsane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Toplam 14 bölüm ve bölümler 40 dk.yani çok sıkıntı çıkarmaz ama lütfen ilk bölümü izleyip karar verme olaylar 4. bölüm sonrasında şekilleniyor.

İzledim ama beğenmedim malesef hocam toplam 14 bölüm birsey değil yani chucj tarzı lazım japon sevmiyorum ya malesef yokmu chucj daki gibi bir bir kadın

selim-sdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk bölümle yargılama :) hem japon değil güney Kore.ve Kore draması çok iyidir.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bulursan bana da haber ver

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Outlander

1945 yılında yaşayan, evli bir savaş hemşiresi olan Claire Randall; gizemli bir şekilde 1743 yılına yolculuk eder ve romantik bir İskoç savaşçısı olan Jamie Fraser ile evlenmek zorunda kalır. Claire zamanla Jamie’ye bir şeyler hissetmeye başlayacak ve iki farklı zamandan, iki farklı erkek arasında kalacaktır.
Aşk, bilim kurgu, tarih ve maceranın tek bir hikayede buluşması olarak tanımlanan Outlander; Diana Gabaldon’ın aynı isimli çoksatan kitabından uyarlandı.