Rom yuklemeden wipe data factory wipe cache yapma

LeonCavalli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar i9100 telefonumu cook onceden 4.0.3e guncellemistim fakat simdi teli rootluycam fakat onceden wipe olaylarini yapmak istiyorum bazi yerlerde rom yuklemeden olmaz diyolar rom yuklemem gerekirmi

mesut777

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayır yüklemen gerekmez.Telefonu recovery moda alıp oradan wipe yapabilirsin.

mesut777

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Wipe yapmak telefondaki verileri silmek demektir.Dolayısıyla root la bir bağlantısı yoktur.Root ile telefonun tüm yetkilerini eline geçirmiş olursun.Benim tavsiyem wipe yapmana gerek yok.Ama illaki istiyorsan wipe yap daha sonra da root yaparsın temiz bir telefonun olur..Bilgi almak istersen yardımcı olurum.

LeonCavalli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tesekkurler hocam bu sitede 4.0.3 kurulumu ve root yapma var sadece root adimlarini yapacagim odin3 ile ama birde su aklima takildi yazida usb hata ayiklama yi aktif edin diyor nr yarari vardir bunun

mesut777

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Usb hata ayıklamayı aktif ettikten sonra bilgisayarın telefonunu görecek ve dizinlerede bir hata varsa tarayıp düzeltmeye çalışacaktır.Kafan karışmasın adımları aynen uygula bir sorun olursa tekrardan buraya yazarsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar su soruma bi çözüm bulurmusunuz: bnm telefon motorola xt615 kilidi desen modunda. Kardeşim telefonu kilitlemis şimdi gmailimi isito yazıyorum yalnış dior bazı sitelere baktım bilmemne moda la dio do bunu bn yapamıyorum hiç bir tusa basmıo telefon lütfen CEVAP YAZARMISINIZ ??? :cursing: :hammer:

:confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar s3 mini face arkadaşlarımı çevrim içi göremiyorum yardım tüm ayarları kont