Rom yükledim telefon açılmıyor

tahir1238

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia u için theunlocker adında bi siteden rom yükledim ancak telefonum açılmıyo sony yazısı geliyo tekrar kapanıp açılıyo ne yapmam gerek yardım ederseniz sevinirim

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Backup almışmıydınız? Eğer almadıysanız stock romununu indirip kurmayı deneyin.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
xperia u için theunlocker adında bi siteden rom yükledim ancak telefonum açılmıyo sony yazısı geliyo tekrar kapanıp açılıyo ne yapmam gerek yardım ederseniz sevinirim

başka bir modelin romunu yüklemişsindir. flashtool dan stock rom yükle veya bootloader kilidi kapalı ise Update Service ile onarma yap

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ya yanlış rom yükledin ya da romu yanlış yükledin :)

teli download moda alıp, odin ile stoct romu kur. ben bu model hakkında bir şey bilmediğim için link veremeyeceğim ama bir bakarım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

odin, download mod vs bunları google ile öğrenebilirsin :)

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sony pc companiona telefon kapalıyken bağla. Repair et.

ya yanlış rom yükledin ya da romu yanlış yükledin :)

teli download moda alıp, odin ile stoct romu kur. ben bu model hakkında bir şey bilmediğim için link veremeyeceğim ama bir bakarım.

odin, download mod vs bunları google ile öğrenebilirsin :)

odin samsunglarda ,sony de flash tool var, seus var,sony pc companion var. Bu 3ünden herhangi biriyle sony yazılımı kurulabilir.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sony pc companiona telefon kapalıyken bağla. Repair et.

odin samsunglarda ,sony de flash tool var, seus var,sony pc companion var. Bu 3ünden herhangi biriyle sony yazılımı kurulabilir.
hmmmm. bilmiyordumbunu. yeni bir şey daha öğrendim. inş arkadaş yanlış iş yapmaz benim verdiğim bilgi ile.
ben odin tüm tellerde çalışır sanıyordum. neyse.

tahir1238

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunu çözdüm sağolun da neden bazı romları yükleyince telefon açılmıyo indirirken xperia u için diyo

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
sorunu çözdüm sağolun da neden bazı romları yükleyince telefon açılmıyo indirirken xperia u için diyo

Bende ace 2 için bazı romlarda aynı sorunu yaşıyorum. Romlardan kaynaklanan bir sorun olabilir, çünkü diğer romlar gayet güzel çalışıyor. :)

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5

Romları nasıl yüklüyorsun. Sorun çıkmaması için temiz yükleme yapmak şart.Bir de her rom her kernel ile çalışmaz.
GB, ics ,jelly bean için ayrı ayrı kerneller var.

Temiz yükleme için ;wipe data, wipe cache,wipe dalvik cache, format system yapman lazım. Daha sonra romu yüklemen lazım.

Ayrıca jb veya ics romdan sonra cwm ile gb rom yüklersen sorun çıkabilir. Bunun için öncelikle stok gb rom yükleyip daha sonra gb custom rom yüklemek gerekir. Tersi için de bezner şekilde önce stok ics yüklemek gerek.
Bu tip detaylara dikkat edersen telin için uygun olan tüm romları kurabilirsin.

tahir1238

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eyvallah sağolasın senin bana xperia u için önerecen bi rom var mı mümkün ise 4.2.2 olsun xperia z gibi yani şimdiden sağol

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
eyvallah sağolasın senin bana xperia u için önerecen bi rom var mı mümkün ise 4.2.2 olsun xperia z gibi yani şimdiden sağol
4.2.2 için kararlı sürüm çıkmamıştır daha. Yani stabil değildir ve telefonun daki bazı özellliklerica kullanamazsın. 4.1 bile yok doğru düzgün. En iyisi 4.0 kurmak. Uygun rom ara onu yükle.

tahir1238

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eyvallah sağolasın alakasız bi sorum olacak bu konuda bilginiz varsa eğer tabi facebook üzerinde soldiers inc adında bi oyun var hile programını bulamamadım bulduklarım da hep paralı kontür felan istiyo var mı bu konuda bi bilgin acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperıa u kullamıyorum acılırken sony xperıa dıyor dekrar başa dönüyor bana yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, xperia ray için boatloader kilidi kapalıyken rom yüklemiştim ancak telefon Sony yazısında takılı kalıyordur, stock rom buldum flashtool la yükledim telefon açıldı ancak cwm ye girmeye çalıştım haliyle girmedi ve o dakikadan itibaren telefon açılmıyor pc companion ile iki kez onarım yaptım sony yazısında takılı kalıyor konuyla ilgili bilgili olan var mıdır başka denenecek bir yol filan?