xperia u için theunlocker adında bi siteden rom yükledim ancak telefonum açılmıyo sony yazısı geliyo tekrar kapanıp açılıyo ne yapmam gerek yardım ederseniz sevinirim
ya yanlış rom yükledin ya da romu yanlış yükledinxperia u için theunlocker adında bi siteden rom yükledim ancak telefonum açılmıyo sony yazısı geliyo tekrar kapanıp açılıyo ne yapmam gerek yardım ederseniz sevinirim
Sony pc companiona telefon kapalıyken bağla. Repair et.xperia u için theunlocker adında bi siteden rom yükledim ancak telefonum açılmıyo sony yazısı geliyo tekrar kapanıp açılıyo ne yapmam gerek yardım ederseniz sevinirim
ya yanlış rom yükledin ya da romu yanlış yükledin
teli download moda alıp, odin ile stoct romu kur. ben bu model hakkında bir şey bilmediğim için link veremeyeceğim ama bir bakarım.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
odin, download mod vs bunları google ile öğrenebilirsin![]()
hmmmm. bilmiyordumbunu. yeni bir şey daha öğrendim. inş arkadaş yanlış iş yapmaz benim verdiğim bilgi ile.Sony pc companiona telefon kapalıyken bağla. Repair et.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
odin samsunglarda ,sony de flash tool var, seus var,sony pc companion var. Bu 3ünden herhangi biriyle sony yazılımı kurulabilir.
sorunu çözdüm sağolun da neden bazı romları yükleyince telefon açılmıyo indirirken xperia u için diyo
sorunu çözdüm sağolun da neden bazı romları yükleyince telefon açılmıyo indirirken xperia u için diyo
4.2.2 için kararlı sürüm çıkmamıştır daha. Yani stabil değildir ve telefonun daki bazı özellliklerica kullanamazsın. 4.1 bile yok doğru düzgün. En iyisi 4.0 kurmak. Uygun rom ara onu yükle.eyvallah sağolasın senin bana xperia u için önerecen bi rom var mı mümkün ise 4.2.2 olsun xperia z gibi yani şimdiden sağol