Rom kaldırma

zor2zor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar yeniyimde samsung galaxy s4 üme google edition rom yükledim kaldırmak istemiyorum ama bunu kaldırmak istediğimde nasıl bir yol uygulamam gerekiyor firmware mi aticam tekrardan?

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sammobile adlı siteden telefonuna uygun stock romu indir ve odin ile telefonuna kur sorunun çözülür

zor2zor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki bi system falan wipe lamama gerek varmı yani calısır vaziyetteki telefonuma download moda alip odin ile pda tiklayip o bu bilmemne islemleri hallettikten sonra yüklesem cözülür diyosunuz hiç wipe lamadan yani ne bu üzerinemi atiyo android sürümü anlayamadım yani anladım demek istediginizi ama su an kurdugum rom 1.5 gb falan yer kaplıyor sistemde nasil oluyorda o yer silincek ve stockda ki rom yüklencek anlayamadım

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
peki bi system falan wipe lamama gerek varmı yani calısır vaziyetteki telefonuma download moda alip odin ile pda tiklayip o bu bilmemne islemleri hallettikten sonra yüklesem cözülür diyosunuz hiç wipe lamadan yani ne bu üzerinemi atiyo android sürümü anlayamadım yani anladım demek istediginizi ama su an kurdugum rom 1.5 gb falan yer kaplıyor sistemde nasil oluyorda o yer silincek ve stockda ki rom yüklencek anlayamadım

Yaptiin odin islemi telefondaki surumu kaldirir zaten wipe islemide tel acilirken 1. Acilista oto yapiyor

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Recovery moddan dahili hafizayi sifirlarsan hafiza konusunda problemin olmaz

zor2zor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Recovery moddan dahili hafizayi sifirlarsan hafiza konusunda problemin olmaz
nasıl sıfırlanıyor dahili hafıza? teamwin recovery yüklü zaten de bi kere tüm system data falan wipe yapmistim telefon bricklenmisti :) gene öle biseymi yapsam?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sa galaxy young 5360 için stock rom linki atarmısınız şimdiden teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sa bende samsung s4 var ve bi custom rom yükledim... ama şimdi stock roma dönmek istiyorum ve dediğiniz gibi sock rom indirdim ve odin ile atmayı denedim fakat hemen hata verdi bi yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a telefonuma ilk önce root sonra cwm attım cwm yükledi telefon reset lendi reset sırasında dondu telefon vede halan açılmadı nasıl bi yol izlemem gerekiyor?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S.a arkadaslar telefon s4 ve ben google edition kitkat 4.4.4 rom atmistim simdi tekrardan kaldirmak istiyorum ama olmuyor odinle yapinca hata veriyor telefondan yapincada hata veriyor bu rom suluk gbi yapisti nasil kurtulucam bundan..??