Rock'N Coke'a Gidecek Olan Var Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
W

warkortali

SDN Okuru
Geri sayım tamamlandı ! Rock'n coke cuma günü kapılarını kapçılara açıyor.<br /><br />Rock'n Coke Setup<br />http://www.youtube.com/watch?v=ZU1KJmqMeEQ<br /><br />Rock'n Coke Reklam<br />http://www.youtube.com/watch?v=y_zAh1V3OWY<br /><br />Rock'n Coke 2007 Festival <br />http://www.youtube.com/watch?v=ZP6NAN43bXo<br /><br />Rock'n Coke 2007 NTV Haber<br />http://www.youtube.com/watch?v=FVDkWe7CQZg<br /><br />Konu ile ilgili forumumuz'da yer alan diğer haberlere'de bir göz atın!<br /><br />http://www.shiftdelete.net/forum/rockn-cokeda-daha-fazla-kamp-kurulacak-t4512.0.html<br /><br />http://www.shiftdelete.net/forum/rockn-coke-5-yilinda-t3914.0.html<br /><br />http://www.shiftdelete.net/forum/rockncoke-2007-t1735.0.html<br /><br /><br />Ekleme :<br /><br />Sırt çantası yerleştirme konusunda : http://www.shiftdelete.net/forum/di...rilmesi-bilgileri-t3555.0.html;msg24851<br /><br />Çadır seçimi konusunda : http://www.shiftdelete.net/forum/empty-t3554.0.html<br /><br />[size=10pt]SORUN !! [/size] Böyle bir Festivale ilk defa gidecek olanlar yada gitmeyi düşünenler !<br />öğrenmek istediğiniz herhangi bir şey olursa yanıtlamaktan memnuniyet duyarım..

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bunu anket yapsaydın daha güzel olmazmıydı :) Ben de gitmek isterdim ama %(

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
409
b-87817-rocncoke.png

hehe :}

sez_in84

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Jojoba süper olmuş :} :} BAban gönderecek haa. çok beklersinn :} :}

W

warkortali

SDN Okuru
üst'ten İkinci video'da söylenildiği üzere kondisyon çok önemli arkadaşlar, sağlam bir bünyeniz olmalı sonra yorgun düşmeyin ;)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
409
lucifer dedi ki:
Jojoba dedi ki:
jojoba sen mi çizdin paintte? :D
ben yaptım da paintimin olmaması sebebiyle benim için eziyet oldu gimp + photoshop + imageready ile yaptım nası güzel dimi :D

sez_in84 dedi ki:
Jojoba süper olmuş :} :} BAban gönderecek haa. çok beklersinn :} :}
aşkolsun ya kötüsün sen yolla beni o zaman :*

yorumlar için teşekkürler...

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Warko senden şüpheleniyorum,bu kadar reklam yapıyorsun bir çıkarın filan mı var? :P

Sen bana bakma sende olmasan iyice uzaklaşacaz bu tür olaylardan :D

W

warkortali

SDN Okuru
Bence herkez bu tarz oraganizasyonlara, bir defalığına'da olsa gitmeli, görmeli yaşamalı ..

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Paylaşımın için saol ama Bence ;

Bu organizasyonlar bence birer Yahudi Oyunlarından biri..
bu 1.

2. ise Kimse..isteyen istediğini yapar sanane diceksiniz ama Orda rock müzik dinleme niyetine gidip cadırın içinde İlişkiye girecek kadar.. Saçma işler yapmaz..
Yada benm aile yapım uymuyor. ters geliyor..

Barışarock yada Özel Grup Konserleri Cok güzel oluyor.. Örn: Kuruceşme arenadaki Evanescence Konseri.. evet bir evafanıyım sahnede 1.5 saat kaldılar. Cok ta kaliteli bir KOnser oldu ve Boğaz kenarındaydı

konula ilgisiz ama sölemek isterim Hatta ortalıkta dönen bring meto life ı şebonun söylemesi söyleyememesi gibi Tartışmalarada Şeboda Konsere gelerek.. hayran olduğunu belirtti ve son noktayı koydu

Saygılar..

Bu arada Hayko cepkinin performansını cok merak ediyorum acıkcası rockn cokeda onun içinde coca colayı desteklemeyerek Buzlu Cola turkamla birlikte Yatakta büyük lcdde izlerim.. bnm karıma kalır hem bilet parası hemde..Çamur gibi.. yer alanına girme.. eziyetine girmem ^^

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48
Antediluvian dedi ki:

bu 1.

2. ise Kimse..isteyen istediğini yapar sanane diceksiniz ama Orda rock müzik dinleme niyetine gidip cadırın içinde İlişkiye girecek kadar.. Saçma işler yapmaz..

Barışarock yada Özel Grup Konserleri Cok güzel oluyor.. Örn: Kuruceşme arenadaki Evanescence Konseri.. evet bir evafanıyım sahnede 1.5 saat kaldılar. Cok ta kaliteli bir KOnser oldu ve Boğaz kenarındaydı

konula ilgisiz ama sölemek isterim Hatta ortalıkta dönen bring meto life ı şebonun söylemesi söyleyememesi gibi Tartışmalarada Şeboda Konsere gelerek.. hayran olduğunu belirtti ve son noktayı koydu

Saygılar..

Bu arada Hayko cepkinin performansını cok merak ediyorum acıkcası rockn cokeda onun içinde coca colayı desteklemeyerek Buzlu Cola turkamla birlikte Yatakta büyük lcdde izlerim.. bnm karıma kalır hem bilet parası hemde..Çamur gibi.. yer alanına girme.. eziyetine girmem ^^
şu 1 ve 2 konularda sana hiç katılmıyorum hiç yahudi organizasyonu ile bir ilişkisi yok Türkiye de hersene çok sayıda organizayon oluyo bunlardamı yahudi oyunu bu 1
2 oraya herkes eğlenmeye gidiyo kimse de senin düşündüğün gibi düşünmüyo kimse sana zorla gel demiyo isteyen gider isteyen gitmez
3 herkesin aile yapısı farklıdır katlanmak zorundasın
bende şu cola turkadan hiç hazetmiyorum acaba düşündünmü hiç kimi örnek alarak yapmış bu colayı, eziyet ve çamur gibi yerler bizim gibi rock çı kişilerin en çok eğlendikleri yerlerin başında gelir olayı bir yere bağlıycam kusura bakma o zaman savaş başladığı zaman evde lcd tv de savaşını yaparsın kimse senin gibi kibirli değildir heralde

W

warkortali

SDN Okuru
merhabalar,

Bu gibi organizasyonlara başka gözle bakmayıp. sadece olaya konsantre olunmalı, zaten bu tür müziği seven insanlar'da, müzik için gidip sahneye çıkan sanatçıları keyifle izliyor ..

Çadır içi organizasyonları beni ilgilendirmeyeceği gibi kimseyi'de ilgilendirmez. Çünkü kendi istekleri ile gidiyorlar kalıyorlar çadırlarda, ve kimse kimseyi sürükleyip götür müyor değil mi?

Bashettiğin barışarock'da, isteyenlerin kamp yapa bildiği bir organizasyon ;)

Bol festivalli günler dilerim.. :)

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48
warkortali dedi ki:
merhabalar,

Bu gibi organizasyonlara başka gözle bakmayıp. sadece olaya konsantre olunmalı, zaten bu tür müziği seven insanlar'da, müzik için gidip sahneye çıkan sanatçıları keyifle izliyor ..

Çadır içi organizasyonları beni ilgilendirmeyeceği gibi kimseyi'de ilgilendirmez. Çünkü kendi istekleri ile gidiyorlar kalıyorlar çadırlarda, ve kimse kimseyi sürükleyip götür müyor değil mi?

Bashettiğin barışarock'da, isteyenlerin kamp yapa bildiği bir organizasyon ;)

Bol festivalli günler dilerim.. :)
+1 sana katılıyorum warko coca cola dan davetiye gelseydi senide alırdım ama olmadı başka sonbahara

W

warkortali

SDN Okuru
Merhabalar,

Rock'n coke' daki bir anımı anlatayım, yıl 2005' sahneye korn çıkacak, anons ediliyor deniyor ki ;
Bu kadar büyük grupları türkiye'ye getirip, hayranlarının karşısına çıkartan, coca cola'a kocaman bir alkış istiyorum.

Sizce ne oldu dersiniz? koskoca bir yuuhh çekildi ..

Eziyeti bu işin eğlencesi zaten :)

Saygılarımla ; Müziksiz hayat olamaz.

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
warkortali dedi ki:
Merhabalar,

Rock'n coke' daki bir anımı anlatayım, yıl 2005' sahneye korn çıkacak, anons ediliyor deniyor ki ;
Bu kadar büyük grupları türkiye'ye getirip, hayranlarının karşısına çıkartan, coca cola'a kocaman bir alkış istiyorum.

Hehuhe warko senin anıların ayrı bir komik oluyor,bu sene ki rock'n coke'dan sonra da güzel anılar bekliyoruz :D

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
alperveli dedi ki:
Antediluvian dedi ki:

bu 1.

Saygılar..

şu 1 ve 2 konularda sana hiç katılmıyorum hiç yahudi organizasyonu ile bir ilişkisi yok Türkiye de hersene çok sayıda organizayon oluyo bunlardamı yahudi oyunu bu 1
2 oraya herkes eğlenmeye gidiyo kimse de senin düşündüğün gibi düşünmüyo kimse sana zorla gel demiyo isteyen gider isteyen gitmez
3 herkesin aile yapısı farklıdır katlanmak zorundasın
bende şu cola turkadan hiç hazetmiyorum acaba düşündünmü hiç kimi örnek alarak yapmış bu colayı, eziyet ve çamur gibi yerler bizim gibi rock çı kişilerin en çok eğlendikleri yerlerin başında gelir olayı bir yere bağlıycam kusura bakma o zaman savaş başladığı zaman evde lcd tv de savaşını yaparsın kimse senin gibi kibirli değildir heralde

Ben fikrimi belirttim Bahsettiğimiz organizasyon..Coca Colanın Organizasyonunun üstlendiği şu 3 kelimenin altını ciziyorum arkadşım Yahudi Oyunlarının en büyüklerinden biri..

Tabiki eğlenmek en başta amacımız bende rock müziği cok severim ve cok eğlenirim felsefesinide cok iyi bilirim rock müziğin.. Ama bilmiyorum yaa acaip Rock müzik dinle orda Cadırda ki cadırda olduğu malummuş diye duydum..Sokak ortasında ilişkiye gir.. Saçma gene herkes Hürdür.. yapabilir bişey dediğim yok.. BAna ters sadece

Cola Turkanın amacı belli.. Coca colaya karşı ÜRETİLDİ bunu sölemez Şirket tüm kitleye hitap etmek ister ama Coca Colanın pazar payına cok yaklaştığı zamanları biliyorum biliyoruz.. Cokta talep edilen bir ürün.

Arkadşım konuyu cok alakasız bir yere bağlamışsın.. Ben türk evladıyım Gerekirse Vtanım için canımı feda ederim hiç bir şekildede kaçmam Buda bu konuylada ilgili ben bir anlamda savaşıyorum

Lcdde savaş yapmak.. evet konsol oyunlarını oynarım Gercek hayatta özellikle askerlik zamanımda kullanabilmem acısından bana Cok taktik vermiştir.. Kimbilir belki konsolda savaş yaptığım zaman öğrendiğim tüm taktikleri Gercek hayatta amerikan askerlerine karşı Uygularım kendi silahlarıyla kendilerine Hücum.... :D

Saygılar.

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
warkortali dedi ki:
Merhabalar,

Katılıyorum O anda orda olmak isterdim. Protesto amacıyla gidenleri Kutlarım yaa

He şuda var kaliteli gruplar geliyor.. Gitmek isterim ama yapılan pislikleri duyunca midem bulanıyor acıkcası..

Bu arada Rockn coke a akbanktan bana gecen 2 Tane davetiye geldi.. Onları elime gectiği an satacam.. eve cola turka stoklayacam.. :D

W

warkortali

SDN Okuru
karakaplan dedi ki:
Satılık Rock'n Coke 2007 çift kişilik (2 Günlük Kombine) bilet fiyatı 150 ytl (kampsız)

mesaj atabilirsiniz.

Fiyatların çok pahalı karakaplan ..

karakaplan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Genel Bilgi

Bilet Fiyatları
Kombine+Kamp: 125YTL
Kombine: 100 YTL
Günlük: 70 YTL
Sahne Önü 1: 50 YTL
Sahne Önü 2: 30 YTL

Kapıda:
Kombine+Kamp: 150YTL
Kombine: 120 YTL
Tek Gün: 80 YTL
Sahne Önü 1: 50 YTL
Sahne Önü 2: 30 YTL

Axess ve Axess exi26 sahiplerine 5 YTL indirim uygulanmaktadır. işlem parası artı

kaç olmalı mesela

W

warkortali

SDN Okuru
Hımm dur bakiim çift kişilik demişsin tamamdır normal o zaman ;)

W

warkortali

SDN Okuru
Rock'n coke için geri sayım başladı, [glow=red,2,300]son 5[/glow]

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Evet warkortali arkadaşımızı bir süre aramızda göremiyecez.Bu sürede kültür sanatı alt üst edicez (&) (&) (&)

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48