Müzikseverlere bedava blog hizmeti sunan, müzikseverlerin buluşma noktası Rock Blog‘a hoş geldiniz.
Siz de hemen kayıt olarak, bedava blogunuzu oluşturabilir, onlarca temadan istediğinizi seçerek sevdiğiniz sanatçı ve müzik gruplarıyla ilgili haberleri, duygu ve düşüncelerinizi, video ve müzik dosyalarını diğer ziyaretçilerle paylaşabilirsiniz.
Üyelik için yapmanız gereken, kayıt linkine girerek bilgileri doldurmak ve bloglamaya başlamak. Bu kadar basit.
Uzun çalışmalar sonucu projemi tamamladım. Sizlerde blogunuzu açabilir sınırsız özelliklerden yararlanabilirsiniz.
Özellikler hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse;
-Wordpress alt yapısı
-Kolay ve Türkçe yönetim paneli
-Eklenti desteği
-40 tema seçeneği
-Eklenti ve blog kullanım anlatımları
-Subdomain kullanıcı adı (kullanici.mekanrock.net)
-Gerekenden fazla dosya barındırma alanı
-Sınırsız destek
Siz de hemen kayıt olarak, bedava blogunuzu oluşturabilir, onlarca temadan istediğinizi seçerek sevdiğiniz sanatçı ve müzik gruplarıyla ilgili haberleri, duygu ve düşüncelerinizi, video ve müzik dosyalarını diğer ziyaretçilerle paylaşabilirsiniz.
Üyelik için yapmanız gereken, kayıt linkine girerek bilgileri doldurmak ve bloglamaya başlamak. Bu kadar basit.
Uzun çalışmalar sonucu projemi tamamladım. Sizlerde blogunuzu açabilir sınırsız özelliklerden yararlanabilirsiniz.
Özellikler hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse;
-Wordpress alt yapısı
-Kolay ve Türkçe yönetim paneli
-Eklenti desteği
-40 tema seçeneği
-Eklenti ve blog kullanım anlatımları
-Subdomain kullanıcı adı (kullanici.mekanrock.net)
-Gerekenden fazla dosya barındırma alanı
-Sınırsız destek