Robin van Persie Fenerbahçe'de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fenerbahçe'den Açıklama: ''Robin Van Persie, 12 Temmuz Pazar günü (Bugün) akşam saatlerinde İstanbul'a gelecektir.''

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,125
Beşiktaş'a gelse yüzyılın makarası olur muhahaha :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
CJt1qyCWUAAuzyQ.png

CJt7UJJUwAAbjjA.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu akşam saatlerinde İstanbul’a geleceğini duyurduğumuz Hollandalı golcü Robin Van Persie, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne inecektir.

Robin Van Persie’nin saat 19:30’da gelmesi beklenmektedir.

Taraftarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
aa_picture_20150712_5838236_high_1280x798_RWC01.jpg

aa_picture_20150712_5838242_high_717x800_DDGJ9.jpg

ucan_3ROJJ.jpg

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Fenerbahcenin yaptigi transferlerden sonra ruh halim :D

[video=youtube;nnvSYtEVOlA]https://www.youtube.com/watch?v=nnvSYtEVOlA[/video]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
d4mos8M.jpg

;)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Havaalanı’nda Fenerbahçe TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Hollandalı yıldız oyuncu Robin Van Persie, Fenerbahçe taraftarının fantastik ve harika olduğunu, onlarla tanışmak için sabırsızlandığını söyledi.

Robin van Persie: “Fantastik ve harika bir taraftarın önüne çıkacağım”

Kendisini çok iyi hissettiğini söyleyen Robin van Persie, “Gerçekten kendimi iyi hissettiğimi söyleyebilirim. Ailemle beraber çok iyi bir uçuş gerçekleştirdik. Şu anda İstanbul’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Fantastik ve harika bir taraftarın önüne çıkacağım. Benim için her şey şu anda çok güzel gidiyor” dedi.

Robin van Persie: “Taraftarlarla tanışmak için sabırsızlanıyorum”

Dirk Kuyt’ın Fenerbahçe’yle ilgili çok olumlu görüşler bildirdiğini ifade eden Robin van Persie, “Dirk Kuyt’la birlikte 10 yıldır milli takımda beraber oynuyoruz. Uzun bir arkadaşlığımız var. Buraya gelmeden önce Dirk Kuyt’la konuşma fırsatı buldum. Milli takımdaki arkadaşlığımızdan dolayı ona fikirlerini sordum. Bana çok olumlu görüşler bildirdi. Kuyt buranın çok büyük bir kulüp olduğunu bildirdi ve buradaki taraftarın büyüklüğünden bahsetti. Ben de taraftarlarla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Umarım antrenmanlarda ve maçlarda onları her zaman mutlu edebilirim” diye konuştu.

Havaalanı çıkışında taraftarlarımızın ve basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Hollandalı oyuncu Robin van Persie burada da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Robin van Persie: “Burada bulunmak benim için bir onur”

Herkese çok teşekkür ettiğini söyleyen Robin van Persie, “Gerçekten çok etkilendim. Umarım buraya gelen taraftarlarımızı ve tüm taraftarlarımızı çok mutlu edebilirim. Onları mutlu etmek için her şeyi yapacağım. Burada bulunmak benim için bir onur” dedi.

Daha sonra kendisini karşılamaya gelen taraftarlarımızı selamlayan Robin van Persie, konaklayacağı otelde ailesi, Sportif Direktörümüz Giuliano Terraneo ve İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya’yla birlikte akşam yemeği yedi ve yeni transferlerimizden Danimarkalı Simon Kjaer’le de tanıştı.

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=45846

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Hayaller Van Persie hayatlar tam tersie :lol:

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,125
persiebasin21_45846_7703876.jpg

Adamın tipe bak ya. Emekliliği gelmiş spor yorumcusu gibi yemin ediyorum.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Fiko geçen sezondan ders alması gerekirken hala yatıyor la olm gir iki adam bul takıma getir niye yatıuon?

MuratAdibelli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben galatasaraylıyım ama bu transfer ligin kaderini değiştirir

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Van Persie'nin imza töreni yarın-salı- saat 18.00'de Şükrü Saraçoğlu'nda gerçekleştirilecek.

robin-van-persie-imza-atiyor-01_JYWSP.jpg

Profesyonel futbolcu Robin van Persie'nin transferi için kendisi ve Kulübü ile prensip anlaşması sağlanmıştır.

14.07.2015 Salı günü 18:00'de yapılacak imza töreni öncesinde ayrıca açıklama yapılacaktır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=452046

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,125
Bırak abi ya, iki gün önce Beşiktaş'a alıyodun hani :D
Noldu, N'Doye geldi mi size :D

Yoo ne zaman almışım? Hiç de beklemedim valla. Sadece çıkan haberlerden dolayı, "şimdi bu kadar olaydan sonra gelirse ne makara olur" dedim. Hepsi bu :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
vanpersie3_KSCBM.jpg

Fenerbahçe'nin Manchester United'dan transfer ettiği Hollandalı golcü Robin van Persie, Kadıköy Şükrü Saraoğlu'nda muhteşem bir atmosferde imzayı attı.

Pazar akşamı İstanbul'a gelen Robin van Persie, Şükrü Saraoğlu'nda binlerce Fenerbahçe taraftarının önünde imzayı attı.

Sahaya çıktığı anda tribünlerin büyük coşkusu karşısında oldukça etkilenen van Persie'nin ilk sözleriyse; "Merhaba Fenerbahçe" oldu...

İmza töreninde ilk söz alan Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, "Burada sizleri büyük başkanımız Aziz Yıldırım adına selamlamak istiyorum. Takımımızın dünya çapında başarılara ulaşmayı istediğinin ispatı olarak görüyorum bu transferi. Takımımıza bir dünya yıldızı daha katmanın mutluluğunu yaşıyorum! Robin van Persie karşınızda" ifadelerini kullandı.

Kendisini bekleyen binlerce Fenerbahçe taraftarının önünde oldukça etkilendiğini dile getiren Robin van Persie, "Benim Türkçe öğrendiğim ilk kelimeyi duydunuz, en kısa sürede öğrenmeye çalışacağım çünkü yaşadığınız ülkeye adapte olmanın en önemli yolu budur. Size ve ülkeye adapte olacağım. Gerçekten benim için çok güzel bir duygu, bu taraftarları görmelk, beni karşıladğınızı görmek, mükemmel bir duygu. Size sadece bir şeyin sözünü veriyorum, burada tüm gücümle her şeyi yapacağım, kazanabildiğimiz kadar fazla kupayı kazanıp sizi mutlu edebilmek için her şeyi yapacağım. Şu anda sizi bu kadar coşkulu görürken, düşünüyorum ki, bugün böyleyse, lig şampiyonluğunda nasıl bir kutlama olur, tahmin bile edemiyorum" ifadelerini kullandı.

Taraftarın coşkusuna da son olarak cevap veren Robin van Persie, "Hep birlikte başaralım" dedi.

Bu açıklamaların ardından ayağına topu alan van Persie, oğluyla beraber tribünler önünde bir şov yaptı. Bu gösteri karşısında Fenerbahçe taraftarının da coşkusu tavan yaptı.

"Hep birlikte başaralım" - NTVSpor.net

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Çok sıcak biri, en azından ben öyle buldum. Tam bir aile babası izlenimi verdi. Kendisinin ve ailesinin uyum sağlamak için Türkçe öğreneceğini belkide seneye burada Türkçe bir şekilde röportaj gerçekleştirebileceğini söyledi. İnanıyorum ki bu adam ülkemizde taraflı tarafsız bir sürü kişi tarafından sevilecek biri olacaktır.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Profesyonel futbolcu Robin van Persie ile 2015-2016, 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarını kapsayan 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Sözleşme kapsamında oyuncuya ödenecek sezounluk garanti ücret 4.900.000 EUR, maç başı ücreti 20.000 EUR'dur. (azami 40 maç)

Kamuyu Aydınlatma Platformu

CJ4-PbWWUAA5Nsi.jpg

CJ4-UfOWIAAfMd8.jpg

CJ4-UeLWIAALenI.jpg

Ahmet0034

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok iyi ya :) Hayatta inanmazdım Fenerbahçenin böyle transferler yapacağına o futbolcularında bize geleceğine.