Robin Hood Hacker da Gördük !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan chimera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577

Geçtiğimiz günlerde sanal dünyada eşine zor rastlanacak bir olay yaşandı. SuperTorrents adlı torrent sitesi, üyelerinden topladığı bağışları bilgisayar korsanına kaptırdı.

Korsan, önce Torrent sitesinin yöneticisinin bilgilerini ele geçirerek sisteme giriş yaptı. Ardından, kurbanın E-posta parolasına da ulaşarak gelen mailleri karıştıran ve Torrent sitesinin üyelerinden topladığı yardım paralarının hangi hesaba yattığını tüm detaylarıyla öğrenen hacker, en son aşamaya geçti.

Hesapta bulunan tüm parayı bir yardım kuruluşuna bağışlayan korsan, sanal alemde eşine zor rastlanacak bir olaya imza atmış oldu. Hacker'ın bu hareketi aklımıza, zenginden alıp fakire vermesiyle tanınan Robin Hood örneğini getiriyor.

Alıntı : Chip

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
sabah iha da okumuştum orda da chip dergisi geçiyodu işin ilginç yanı bir haber sitesinin başka bi siteden alması :)

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
İçeriğinde teknoloji olan haberleri, haber siteleri teknoloji sitelerinden alıyor zaten. Bende daha önce bir kaç kere karşılaştım.

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Büyük bir hayır işlemiş. O kadar insan saçma bir torrent sitesine bağış yapar ama kalkıpta hayır işlerine vakit ve para harcamaz. Ders olsun.

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
her hacker bole olsa heralde dunyada fakir kalmaz :)

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Mükemmel bir iş yapmış işte beyaz hackerlar çoğalsın artııık

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bir kere bana kalırsa torrent sitesine para bağışlanması veya vip üyelik alınması çok yanlış.Site ayakta kalacaksa reklamlardan gelen gelirle ayakta kalmalı.Bağışlarla torrent sitesi yöneticileri zengin oluyor. Bakınız: thepiratebay.org Tebrik ediyorum hackerı ve icraatlarının devamını diliyorum.