Robert Prosinecki Beşiktaş'ta!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
20522686.jpg

Beşiktaş'ta yeniden Başkan seçilen Fikret Orman, teknik adam tercihini kullandı... Siyah beyazlı takım, Kayserispor teknik direktörü Robert Prosinecki ile anlaştı. Resmi açıklayı, Sportif Direktör Önder Özen bugün yapacağı basın toplantısı ile yapacak.

Hürriyet

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bir Fenerbahçeli olarak önder özene güveniyorum ben ... takip eden varsa bilir o adam gerçekten futbolu biliyor ...

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Açık ve net; Prosineçki nin BjK'ı şampiyon yapması için FB nin ligden ihraç edilmesi lazım, GS nin ise yıllardır aldığı bedduaların tutup tüm oyuncularının sakatlanması lazım.

Prosineçki çok iyi bir insan olabilir. İyi bir hocada olabilir ancak kafaya oynayacak yapıda biri değil.
Başarı sayılacak olayı yok adamın.

Hani dünyaca kabul görmüş, avrupada başarı elde etmiş geleceği parlak bir hoca gelecekti?
Prosineçki gelecekse Aybaba neden gitti? Prosineçki nin elmaları var, Aybaba'nın da armutları vardı??

Fikret Ormanı bu yönü yüzünden sevmiyorum işte.
Önce Aybaba, şimdi Prosineçki, seneyede Şota'yı aldık mı tamamdır!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hurma vermem diyor.

Önder Özen: Teknik direktör konusu merak ediliyor. Teknik direktörümüz ya başarmış bir isim olacak ya da her şeyi başarma potansiyeline sahip olacak bir isim olacak. Sadece tarif yaptım. Antrenörleri ayırıyorum. Bazı teknik adamlar kulübüye geldiklerinde talimat veriyorlar, bazıları taktik veriyorlar. Taktik veren isimlerden birini istiyoruz. Soyunma odası hakimiyeti mutlak, otoriteye sahip ve demokratik bir isim olsun. Genç oyuncularla arası iyi olsun, demokratik oslun ve giderken arkasında bir şeyler bırakarak gitsin düşüncelerimi yönetimle paylaştım. Bir şampiyonluk kazandırıp geride bir şey bırakmadan gitmek olmaz. Yönetim kurulu değerlendirmesini yaptı ve iki isim üzerinde görüşmeler dün itibariyle başladı. Bir görüşmeyi ben yaptım, birini de yurt dışında arkadaşlarımız yaptı.

http://www2.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/onder-ozenden-devrim-gibi-kararlarSXHBQ332736SXQ

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Önder Özen:

"Teknik direktörlük isimi ile ilgili bir şey söyleyemem .

Bielsa ile çalışmak çok isterdim. Benim de idolümdü. Ancak mümkün olmadı. Henüz Avrupa'nın bu tarafına geçmek istemiyor. Kendi kıtasında ya da Batı Avrupa ülkesinde çalışmak istiyor.

Hoca konusunda görüşmelere dün başladık.

Prosinecki için kulübü ile görüştüm. Son derece nezaket çerçevesinde geçen bir konuşma ile "başarılı profesyoneller ilgi çekerler ve ilgimizi çekiyor" dedik. Görüşmek için izin istedik.

Ancak kimse ile anlaşmadık. Bu konuda emin olabilirsiniz."

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Kayseri maçı da izlemedim ki hiç nasıl bu adamın oyun tercihi taktigi?

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Daha az önce Ntv Sporda Önder Özeni canlı izledik, daha belli olan bir şey yok diyordu..
Sallamasyon haber yayımlama oskarı verilseydi eğer, bizim medya bütün dallarda ödülü toplardı eminim..
Bu arada ciddi ciddi Ronaldinho ile de görüşmüşler..

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, "Beşiktaş Kulübü'nün, teknik direktörümüz Robert Prosinecki ile görüşme talebine olumsuz yanıt verdik" dedi.

KAYNAK

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Haber kaynaği zürriyet olunca 10 kere düşünün arkadaşlar.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kaynakla ne alakası var şimdi yahu. :)

Adam (Önder Özen) kendi ağzıyla söyledi görüşüyoruz diye. Hocayı da bağlamışsınızdır büyük ihtimalle.

Yalnız Hurma faktörünü unutmuşlar. :D Adam cins. Vermem diyorsa vermez.

Vermem lafı diğer bir ifadeyle de "Parayı artırın kardeşim" demek anlamına da gelebilir. :P

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Kaynakla ne alakası var şimdi yahu. :)

Adam (Önder Özen) kendi ağzıyla söyledi görüşüyoruz diye. Hocayı da bağlamışsınızdır büyük ihtimalle.

Yalnız Hurma faktörünü unutmuşlar. :D Adam cins. Vermem diyorsa vermez.

Vermem lafı diğer bir ifadeyle de "Parayı artırın kardeşim" demek anlamına da gelebilir. :P

Oyuncu almıyoruz neyin parasını arttırıyoruz.

Adamın sözleşmesinde zaten 750.000€ serbest kalır maddesi var.

Beşiktaş verir mi bu parayı. Normalde vermemesi gerek.

Hatta bu adamla hiç görüşülmemesi gerek.

Bu Fikret Orman'da zerre kadar vizyon denilen şeyden yok!

Adam her şeyin ucuzuna kaçıyor. Ucuz etin yahnisi olmaz derler ama bunun kafası almıyor!

Galatasaray çöküş yaşadı. Fatih Terim'i getirdi 2 sene üst üste şampiyon...

Beşiktaş çöküş yaşadı. Samet Aybaba'yı getirdi. Onu şutladı şimdi kim olduğu ne olduğu belirsiz başka bir maceranın peşinde!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Onu sizinkilere sormak lazım ne buldular bu adamda diye.

Ben Hurma'nın niyetini iyi biliyorum.

Ki en iyi örnek Amrabat'tır. :)

Ayrıca sözleşmesinde öyle bir madde varsa, Beşiktaş o parayı verecekse, hocayı da istiyorsa Hurma'ya da Kayserispor'a da söz düşmez.

cholonya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Açık ve net; Prosineçki nin BjK'ı şampiyon yapması için FB nin ligden ihraç edilmesi lazım, GS nin ise yıllardır aldığı bedduaların tutup tüm oyuncularının sakatlanması lazım.

Prosineçki çok iyi bir insan olabilir. İyi bir hocada olabilir ancak kafaya oynayacak yapıda biri değil.
Başarı sayılacak olayı yok adamın.

Hani dünyaca kabul görmüş, avrupada başarı elde etmiş geleceği parlak bir hoca gelecekti?
Prosineçki gelecekse Aybaba neden gitti? Prosineçki nin elmaları var, Aybaba'nın da armutları vardı??

Fikret Ormanı bu yönü yüzünden sevmiyorum işte.
Önce Aybaba, şimdi Prosineçki, seneyede Şota'yı aldık mı tamamdır!

Temmenniye bakar mısın ya :) ne bedduasıymış bu ?

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Temmenniye bakar mısın ya :) ne bedduasıymış bu ?
Temenni değil öngörü, tahmindir.

Bu ülkede nesillerdir şike yapıldığını bilen biri olarak;
Şike yaptığı halde baldan çıkmış ak kaşık gibi duran, FB ile BjK hedef tahtasına konulduğunda köşeye geçip "ahahahahha şikeciler" diye dalga geçtikleri için milyonlardan aldığı beddua olabilir mesela.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Temenni değil öngörü, tahmindir.

Bu ülkede nesillerdir şike yapıldığını bilen biri olarak;
Şike yaptığı halde baldan çıkmış ak kaşık gibi duran, FB ile BjK hedef tahtasına konulduğunda köşeye geçip "ahahahahha şikeciler" diye dalga geçtikleri için milyonlardan aldığı beddua olabilir mesela.

O sezon Cimbom kümeye Cimbom kümeye diyerek dalga geçtikten sonra küme düşme korkusunu sahada olan bir mücadeleden değilde daha da kötüsü şikeden dolayı yaşayanların bedduası mı?

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
"Prosinecki ile bugün sözleşme imzalıyoruz"
19.06.2013 11:43:35

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Beşiktaş'ın gündeminde olan Kayserispor'un Teknik Direktörü Prosinecki hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Hurma, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

Prosinecki ile sözleşme yenilediklerini dile getiren Hurma; " Prosinecki ile 1 yıllık kontratımız vardı. Bugün saat 14:30'da 1 yıl daha uzatacağız. Beşiktaş'ta ki herkes bizim dostumuz. Zaman zaman futbolda böyle şeyler oluyor. Keşke olmasaydı. Biz yine yüz yüze bakacağız. İyi insanları herkes kendi kadrosunda görmek istiyor. Beşiktaş camiasına kırgınlığım yok. Beşiktaş'ın yeni kurduğu düzenin başarılı olmasını istiyorum. Bu yüzden daha fazla bir şey söylemek istemiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Ben dedim size zürriyetin haberine güven olmaz diye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...