Furkan Karagülle
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 72
Güvenlik, stabilite, pil ömrü, Google servisleri, sadelik içeren Android OS arıyorum ve ArrowOS düşünüyorum. Sizler ne önerirsiniz?
OS dediğin için Windows 11 de kurarsın (çünkü EDK2 var senin cihazın için) RN8'e fakat sen Android tabanlı bir distro istiyorsun. Pixel Experience, crDroid'e de bakabilirsin.Güvenlik, stabilite, pil ömrü, Google servisleri, sadelik içeren Android OS arıyorum ve ArrowOS düşünüyorum. Sizler ne önerirsiniz?
OS dediğin için Windows 11 de kurarsın (çünkü EDK2 var senin cihazın için) RN8'e fakat sen Android tabanlı bir distro istiyorsun. Pixel Experience, crDroid'e de bakabilirsin.
crDroid'e benzer bir distro ama ona kıyasla daha az kişiselleştirme yapılıyor. Öneririm.ArrowOS hakkında düşünceleriniz nedir?
crDroid'e benzer bir distro ama ona kıyasla daha az kişiselleştirme yapılıyor. Öneririm.
MIUI lüzumsuz şeylerle dolu ve tasarım olarak tipik Çin tasarımına sahip (benim mesela midemi bulandırıyor). Arrow vs ise saf Android (12/13 kuracaksan Material You tasarımı olacak). Arrow daha kişileştirilebilir ve içi boş gelen bir distro.MIUI ve ArrowOS'u kıyaslayacak olsaydık hangisi hangi özelliklerle öne çıkardı?
MIUI lüzumsuz şeylerle dolu ve tasarım olarak tipik Çin tasarımına sahip (benim mesela midemi bulandırıyor). Arrow vs ise saf Android (12/13 kuracaksan Material You tasarımı olacak). Arrow daha kişileştirilebilir ve içi boş gelen bir distro.