- Reaksiyon puanı
- 129
arkadaşlar şu ara Rize'deyim.. yokmudur rizede olan tatile gelen buralı olan ??
Ehuehuehupesimist dedi ki:Vardı bi kaç tane, sakın gitmeyin emu sizi öper yoksa dedim. Şimdi kimse yok nıhahah![]()
lütfen rizeliler yazsın sadecehakand dedi ki:ben nizede oturuyorum arkadaşlar..
Adamı davet ediyoruz butaraflara ama o beğenmiyor.Peki.emubaltaci dedi ki:lütfen rizeliler yazsın sadecehakand dedi ki:ben nizede oturuyorum arkadaşlar..baska yok mu arkadaşlar
hehe düşerse buluruz seni zatenisot dedi ki:Adamı davet ediyoruz butaraflara ama o beğenmiyor.Peki.emubaltaci dedi ki:lütfen rizeliler yazsın sadecehakand dedi ki:ben nizede oturuyorum arkadaşlar..baska yok mu arkadaşlar
Sivas'a yolun düşer ama senin![]()
kim rizeli demedik arkadaslar... rizede olanlar yada gelecekler yada tüm karadeniz sahilini katalım bu olayaVolkan Taş dedi ki:Ben de Rize'liyim. Ama oraya hiç gitmedim. >X<
tamam işte bulusalim toplalalım arkadaşlarvlk4n dedi ki:bnde rizeliyim kardeş bir hafta sonra gidecem memlekete
biliyorum tabiki bende Pazar lıyımvlk4n dedi ki:askoroz bilirmisin eğer bilmiyosan rizeli değilsin valla![]()
ya biliyorum dedim ben sanavlk4n dedi ki:pazarlı isen bilmemen normal rize merkez bende
hehe sen yeni sin galibavlk4n dedi ki:pardon mesajı yanlış okudum
valla ben sitede yeniyim kimseyi tanımıyom
hiç bayan yok mu rizeli yaw![]()
![]()
emubaltaci dedi ki:hehe sen yeni sin galibavlk4n dedi ki:pardon mesajı yanlış okudum
valla ben sitede yeniyim kimseyi tanımıyom
hiç bayan yok mu rizeli yaw![]()
![]()
bu site öyle bir site değil ne yazik ki.. Rize li bir bayan olsa bile kacıracan sen böle konusursan
![]()
evet arkadaslar Rizeli olması gerekmiyor Trabzon, Artvin, Giresun, Ordu, Samsun yok mudur?Volkan Taş dedi ki:Civardan birilerini zorla üye mi yapsak.![]()
![]()