Ritagame Güvenilirmi

Edijimo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
Ritagame.com 980 uc aliyorum ayrıca diger oyun item ihtiyaclarimi aliyorum yuksek mitarda alim yapacagim
Guvenilir gibi geliyor bana ama sizin yorumlarinizida bekliyorum
WhatsApp Image 2021-05-20 at 21.00.40.jpeg

Son düzenleme:

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
Birkaç kaynakta dolandırıcı siteler arasında bulunuyor.

Edijimo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birkaç kaynakta dolandırıcı siteler arasında bulunuyor.
Ben yaklasik 28 k alis veris yaptım ama bu gune bir sıkıntı yasamadim yurt dısından bir tanidigim 20k lik bir alisveris yapacagini belirtti ve bu konuyu acma geregi duydum ama sitenin destek herhangi bir sikinti yasamadim

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
Ben yaklasik 28 k alis veris yaptım ama bu gune bir sıkıntı yasamadim yurt dısından bir tanidigim 20k lik bir alisveris yapacagini belirtti ve bu konuyu acma geregi duydum ama sitenin destek herhangi bir sikinti yasamadim
Şahsen ben kendim alışveriş yapmadım ancak belirttiğim gibi dolandırıcı site olarak geçiyor. Bununla beraber sorunsuz alışveriş yapanlar da mevcut tabii.

RitaGame

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,
3 Yıldır oyun sektöründe hizmet vermekteyiz. RitaGame Markası olarak 1,5 Yıldır hizmetteyiz. Bugüne kadar herhangi bir mağduriyet yaşatmadık ve hiç bir müşterimizi zor durumda bırakmadık.
E-pin teslimatlarımız 7/24 sistem tarafından otomatik şekilde yapılmaktadır. Zira siparişin verildiği üyelik ile alakalı herhangi bir şüpheli ödeme algılanması durumunda e-pin ürünü manuel teslimata düşer.
Fakat, PUBG Mobile ID yükleme, Garena Free Fire ID yükleme, Sosyal Medya Takipçi Beğeni vs. ürünleri gibi ürünler isminden de anlaşılacağı üzerine manuel işleme alınması gereken ürünlerdir. Zaten ilgili ürünlerin ID talep ekranında gerekli uyarılar, yükleme süreleri mevcut.
Destek sistemimiz Haftanın tüm günleri 08:30 - 02:30 arası aktiftir. Dilediğiniz siparişin durumunu sorup anında bilgi alabilirsiniz.
Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

asi18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kardeşim ben yıllardır alışveriş yapıyorum, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Birkaç arkadaşım da öyle gayet memnunlar. Yani tabii yine de sen bilirsin ama sadece fikrimi belirtmek istedim. Teknik destekten her zaman cevap alıyorum, siparişlerimde hiç sorun yaşamıyorum. Bu arada foruma 10+ yıldır üyeyim normalde sessiz takılırım senin konuna yazıyorum şu an kendini özel hissetmelisin. :) :) :)Benim bu siteyle alışveriş dışında bir alâkam yok kefil falan olmuyorum yani bir sorun çıkarsa onu da söyleyeyim. Şu an için her şey mükemmel gidiyor umarım daha sonra bozmazlar. Kralsın RitaGame :)