Riot games seri atlamamızı istemiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ciqolo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ciqolo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşı özetleyim size. Erken oyunda snowball oldu. Snowball olmasına rağmen late çarlarına karşı oyunu bitirmeye oynamadı takımını flameledi
Yo öyle bişey olmadı MF zaten minyona ulti atan bir arkadaş jungle da TF de kazandigimda 40 kere da atmama rağmen karşıda ki herkes ölü olmasına rağmen barına gelmeyen bi arkadaş toptaki oyuncu da feedliyo gel taşı güzel kardeşim ayrıca katarinayla ilgili sorunun ne ki çocukken katarinanin bucağına mı oturdun hayırdır yani .d

Son düzenleyen moderatör:

635883

Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Yo öyle bişey olmadı MF zaten minyona ulti atan bir arkadaş jungle da TF de kazandigimda 40 kere da atmama rağmen karşıda ki herkes ölü olmasına rağmen barına gelmeyen bi arkadaş toptaki salakta feedliyo gel taşı güzel kardeşim ayrıca katarinayla ilgili sorunun ne ki çocukken katarinanin bucağına mı oturdun hayırdır yani .d
Katarina ile ilgili bir problemim yok.

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Benim main support bütün heroları oynarım. Ama aşırı zor supla taşımak. Bazen arka arkaya 15 maç win alıyorum. Ama bir bakıyorsun kötü takım gelmeye başladığı zaman aynı şekilde yenilgi oluyor. Ve dur durak bilmiyor riot hep düşük yeteneksiz, kabiliyetsiz adamları atıyor. Laf kalabalığı yapan küfür eden tipler. Bu aralar jungle yapıyorum. Tr de master try alıp taşınabiliyor ancak.