Bırak oyunu, tutan yok. Challenger olan nasıl oluyor? Takımına hiç böyle adam gelmiyor m
Kapalı>Rankedşu oyunda ranked kasmayın ya girin kapalı seçimde paşa paşa oynayın
Kaçmış sjahsjanakamBaşta baktım düşünüyordum bir insan katarina ile o kadar kill alıp nasıl taşıyamaz diye. W/R oranına bakınca düşüncem değişti.
kapalı seçimde yasuobilal2009 larla uğraşıyorsun beKapalı daha zor diye çoğu zaman ranked giriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaçmış sjahsjanakam
Solo çıkan tonla insan var.Bence oyunun algoritmasında bir salaklık var 1 maç kazansam 2 maç kaybettiriyo dediğin adamlar Challenger a duolarla çıkıyor güzel kardeşim ben illa ki kazanmak için Duo mü girmem lazım
kataların alayı freeci zaten istisnasızEkleme katarina ile snowball olup kile oynamaya devam ettiysen problem sende
Oyun 42. Dakikaya ulaşmış senin minyon 200 Botunuz karşı bota ezilmişRiot games seri atlamamızı istemiyo başka açıklaması yokEkli dosyayı görüntüle 122580
Katarina oynayıp kendini oynayan sanan insanlar var orasıda ilginç. Ben sadece tryndamare udyr ile chall 200 lp ye kadar kasmıştım. Sonradan oyunu bıraktımkataların alayı freeci zaten istisnasız
ben kasmadım bile ya zevkine giriyorumKatarina oynayıp kendini oynayan sanan insanlar var orasıda ilginç. Ben sadece tryndamare udyr ile chall 200 lp ye kadar kasmıştım. Sonradan oyunu bıraktım
O zaman ezbere çar almayacak. Karşıya göre alacak.aga karşıda 4 tane cc var istesen de kata ile taşıyamazdın
amcam benim hesabı gümüş 2 ye kastı sonra bende 1 2 el girdim daha da girmedimKatarina oynayıp kendini oynayan sanan insanlar var orasıda ilginç. Ben sadece tryndamare udyr ile chall 200 lp ye kadar kasmıştım. Sonradan oyunu bıraktım
Bu durumda yok bence.Güzel kardeşlerim hırsızın hiç mi suçu yok ??
Abiğğ kata mğko çar. Kill alıp taşırımO zaman ezbere çar almayacak. Karşıya göre alacak.
vayne kassadin kayle dururken kata kim köpek late deAbiğğ kata mğko çar. Kill alıp taşırım
Oyun için üzülüyorsa ne diyim yani. Herkes kötü oynayabilir, arkadaş suçu başkalarına atıyor. Bu durumda zor geliştirir kendini.Ya knk seni de bozmak istemem yani snowballın varmış kullanmamışsın mater kafanıza vurmuş bu arada burada konuşulanlardan ğzülme oyun bilgin arttıkça daha iyi oynayacaksın
Var var bot var ( buradaki bot sözcüğü adc ye karşılık gelmektedir).Güzel kardeşlerim hırsızın hiç mi suçu yok ??
Arkadaşı özetleyim size. Erken oyunda snowball oldu. Snowball olmasına rağmen late çarlarına karşı oyunu bitirmeye oynamadı takımını flamelediOyun için üzülüyorsa ne diyim yani. Herkes kötü oynayabilir, arkadaş suçu başkalarına atıyor.
Kral 3 yıl önce bıraktım. Bırakmasaydım gelirdimKrallar lol oynayan arkadaşlarımızın nicki bekliyorum