Rig n Roll (5 Sene Sonra) Nihayet Çıktı !!!!

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
Yaklaşık 5 Senedir Beklenen Oyun Rusça Versiyonu çıktı.Scs nin Tır Simulasyonlarından Kat Kat daha iyi olan oyunun İngilizce Versiyonu 2010 Ocak ayında satışa sunulacak.
http://image.com.com/gamespot/images/bigboxshots/2/915042_40771_front.jpg
915042_40771_front.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=Wn56hyIBS_8

KOLORTA_RANGER

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kaymonculuk oyunlarını severim fekat neden rusça versiyonu erken çıktı ki acaba ?

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Normal'de Oyunun İngilizcesi Dün Çıkması Gerekiyordu Fakat Firma Çok Tembel

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Hiç güzel değil, çıkmasa da olurdu. :D

mp3hunter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
grafiklerde 5 yıl öncesinin!!beklediğimize değmedi açıkçası.kaç yıldır bekliyorum grafikler kötü oyun zevki iyidir inşallah oynayan varsa yazsın lütfen.

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Simulasyon degil bunu anladim 5 yildir bende bekliyordum aldim hayal kirikligiyla saskina dondum Oyun yaris ve zamanli olmasinin simulasyonla asil bir bag kuruldugunu halen daha anliyamadim sahsen 18 wheels of steel haulin tarzi olsaydi bence daha guzel olurdu dorse alamiyorsun kafana gore ne bileyim haulin motor olarak fizik olarak belki kotuydu ama bence bundan daha oynanabilirdi Igor belago denen adam kafasina gore bir oyun yapti ondada zamani kaldiracagini ama hikaye modunun devam edicegini soylemis diye duydum her neyse salla German Truck Simulator oyna daha iyi fizigi kotu olsa bile bundan daha iyi mapida kotu olsa bile bundan daha iyi pc ye yukledim oyle duruyor belki patchi cikarda su zaman olayini yaris olayini kapatirlarda oynariz diye bekliyor pc de

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Keşke hiç çıkmasaydı dediğim bir oyun.Bu kadar berbat bir iş yapmayı nasıl becerdiler anlamıyorum.

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Haklisin stalker keske cikmasaydi iki firmaya kalmis Truck simulasyon oyunlari onun icin yapicak birsey yok

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ne zaman çıkacak diye beklemesi daha zevkliydi:D
Beklemesi hakkatten daha zevkliydi yalniz bir sorum olcak sana Haulin oynuyormusun bende bir sorun var benim grafik kartim nvidia 9800gx2 ama haulindeki sikintim su high reflectionda titreme yapiyor neden acaba diye sorcaktim

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Beklemesi hakkatten daha zevkliydi yalniz bir sorum olcak sana Haulin oynuyormusun bende bir sorun var benim grafik kartim nvidia 9800gx2 ama haulindeki sikintim su high reflectionda titreme yapiyor neden acaba diye sorcaktim

Haulin'i çook eskiden oynuyordum.Üstüne bir sürü oyun çıktı bırak artık onu :D
Sorunun çözümünü de bilmiyorum.Ekran kartının güncel sürümünü indir.Belki düzelir.

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Haulin'i çook eskiden oynuyordum.Üstüne bir sürü oyun çıktı bırak artık onu :D
Sorunun çözümünü de bilmiyorum.Ekran kartının güncel sürümünü indir.Belki düzelir.
ekran kartimin son surumunu zaten kullaniyorum ama yinede yaramiyor :laugh:sagol yinede