Riekerink'in Yerine Hasan Şaş Gelebilir...

Bu konuyu okuyanlar

fragger

Exemplary Сasual Dating Genuine Females
Cezalı
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Galatasaray'da oynattığı futbolla tepki toplayan Hollandalı çalıştırıcı Riekerink'in yerine Hasan Şaş'ın geçebileceği kulislerde konuşulmaya başlandı.

Galatasaray'da oynattığı futbolla tepki toplayan Hollandalı çalıştırıcı Jan Olde Riekerink'in koltuğu sallantıda...

Jan Olde Riekerink’in performansından memnun olmayan Galatasaray’da, ilk formül masaya sunuldu; Hasan Şaş ve Raşit Çetiner

Şampiyonluk yarışı içinde olsa da, sezon başından bu yana oynattığı futbol eleştirilen Hollandalı hocanın kredisi tükenme noktasına geldi.

Tüm eleştirilere rağmen Riekerink’in arkasında duran G.Saray yönetiminin de sarı kırmızılı tribünler gibi sabrı kalmadı. Artık alternatif isimler konuşulmaya başlandı.

d4b72a41d99a8e56fbfb16f0e46775dc_20161227_2_20966595_17440236_webjpg.jpeg


BAŞKAN YORUM YAPMADI

Uzun vadeli ve başarı odaklı hoca hamlesini sezon sonunda yapmak isteyen G.Saray’da mayısa kadar görev yapacak bir ikili fikri ortaya atıldı.

G.Saray yönetim kurulundan bir idareci, Başkan Dursun Özbek’e, “Raşit Çetiner-Hasan Şaş” formülünü önerdi. Şaş’ın futbolcularla pozitif diyaloğu ve Terim dönemindeki başarıları, Raşit Çetiner’in de tecrübesi nedeniyle sezon sonuna dek G.Saray’da göreve getirilmesini teklif etti.

Bugüne kadar Riekerink’e görevde kalması adına sahip çıkan Özbek ise şimdilik bu konuda yorum yapmaktan kaçınıp somut adım atmazken yönetim bu formülü bir kenara yazdı.

SÖZLEŞMESİNDE TAZMİNAT YOK

Bu formül adına harekete geçilmesini ise, Riekerink’in göstereceği performans belirleyecek. Elinde yalnızca şampiyonluk hedefi kalan G.Saray’da Jan Olde Riekerink’in çıkacağı her maç kader niteliğinde olacak.

Galatasaray ile sadece 4 ay daha sözleşmesi olan Riekerink'in kontratında bir tazminat maddesi yok.

Kayseri ve Rize maçlarında puan kaybedilmesi ve olası bir kötü sonuçta Riekerink’in alternatifleri masaya yatırılacak.

Hollandalı gönderilirse G.Saray, sezon sonuna kadar görev yapmayı kabul edecek camia içinde yetişmiş bir teknik heyet hedefinde...

900 bin euro alan Hollandalı ile yollar ayrılırsa Mayıs ayına kadar olan alacakları ödenip sözleşmesi feshedilecek.

HASAN ŞAŞ'TAN YEŞİL IŞIK

27 Aralık 2016’daki G.Saray forma lansmanında Hasan Şaş, Cimbom veya Süper Lig’de başka bir takımı çalıştırma hedefiyle ilgili, “İnşallah 5. yıldız döneminde antrenör olurum” demişti.

Hasan Şaş, “2011- 12’de antrenör olarak görev yaptım. Biz Galatasaray’ın evlatlarıyız. ‘Gel’ derlerse gelir, ‘Git’ derlerse gideriz. G.Saray’da 2 yıldız taktım. İnşallah 5. yıldız döneminde ben antrenör olurum” ifadelerini kullanmıştı.

CAMiA BiZE DESTEK OLMALI

Şaş ayrıca, “Bu işler sıkıntılı, biliyorsunuz. G.Saray lobisi olarak zayıfız. Piyasada Beşiktaş ve Fenerbahçeli hocalar daha fazla görev yapıyor. Bizim gibi sporcular futbola katkı yapamıyorsa, bu sadece bizim sorunumuz değil.

Galatasaray camiasının bu konuda bizlere destek olması gerekli. En büyük hedefim Galatasaray’da teknik direktör olmak” şeklinde konuşmuştu.
 
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Hasan sas mi? Yürüyün gidin allahinizi severseniz.
 
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Neden öyle diyorsun ki ondan iyisi mi var ?

Koskoca takimin basina Hasan gecerse bir sezon durmadan gönderilecek. Yardimci antrenör olmasi kimseyi aldatmasin. Hamza hocanin yollanip riekerink'in gelmesi bile hataydi.

Takimin hali ortada.
 

fragger

Exemplary Сasual Dating Genuine Females
Cezalı
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Koskoca takimin basina Hasan gecerse bir sezon durmadan gönderilecek. Yardimci antrenör olmasi kimseyi aldatmasin. Hamza hocanin yollanip riekerink'in gelmesi bile hataydi.

Takimin hali ortada.

Hamza hoca iyiydi keyfe keder gönderildi...
 

fragger

Exemplary Сasual Dating Genuine Females
Cezalı
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Levent Nazifoğlu: Riekerink gitmiyor, hoca arayışı yok

Galatasaray'da Riekerink'in gideceği yönündeki haberlere sarı kırmızılı takımın yöneticisi Levent Nazifoğlu'ndan açıklama geldi.

Galatasaray'da, son haftalarda teknik direktör Riekerink'in koltuğunun sallantıda olduğu yönünde haberler spor medyasında geniş yer buldu. Raşit Çetiner, Hasan Şaş ve Bülent Korkmaz gibi isimlerin takımın başına getirileceği belirtiliyordu.

Bir haber de yeni sezon için Alman ekolüne gidileceği yönündeydi. Cim Bom'da takımın başına getirilebilecek isimler arasında 2 Alman, Schaaf ve Armin Veh yer alıyordu.

"HOCA ARAYIŞIMIZ YOK"

Kulislerde konuşulan teknik direktör konusunda son noktayı Galatasaray Sportif AŞ. yöneticisi Levent Nazifoğlu koydu. Nazifoğlu FANATİK'e bu konu hakkında özel açıklamalarda bulundu.

Galatasaraylı yönetici, 'Riekerink'in yerine yeni bir teknik direktör arayışına girdiniz mi? sorusuna "Kesinlilkle hoca arayışımız yok. Her hafta söylüyorum yine tekrarlıyorum, söz konusu değil. Bu haberler hocayı da olumsuz etkiliyor"şeklinde cevap verdi.

Kaynak : Levent Nazifoğlu: Riekerink gitmiyor, hoca arayışı yok
 

fragger

Exemplary Сasual Dating Genuine Females
Cezalı
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Igor Tudor Galatasaray'a gidebilir

Karabükspor teknik direktörü Igor Tudor'la ilgili Hırvatistan ve Romanya'dan iddialı haberler geldi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'a oynattığı etkili futbolla dikkatleri üzerine çeken Igor Tudor'un gelecek sezon Galatasaray'ın başına geçmesi bekleniyor.

TÜRKİYE'DE BÜYÜK BİR TAKIMIN BAŞINA GEÇECEK

Bu gelişme sadece Türkiye'de değil, tecrübel futbol adamının ülkesi Hırvatistan'da da gündemi meşgul ediyor. Tudor'un 'Türkiye'nin büyük kulüplerinden birinin başına geçeceği' duyurulurken yapacağı ilk transfer bile açıklandı.

f0a0313b37678d554d32a6868e5613ba_igorjpg.jpeg


İLK TRANSFERİNİ DUYURDULAR

Tudor'un gelecek sezon Galatasaray'ın başına geçmesiyle birlikte, Karabükspor'daki düzeninin kilit isimlerinden olan Iasmin Latovlevici'yi de transfer edeceği yazıldı. Romanya basını da 30 yaşındaki orta saha oyuncunun Türkiye'nin en formda futbolcularından olduğunu ve gösterdiği performansla bu transferi çoktan hak ettiğini vurguladı.

KİLİT TARİH 31 MAYIS

Adı Galatasaray'la anılan Igor Tudor için Karabükspor cephesi, "Tudor'un kendisine sordum. Galatasaray'dan bir teklif olmadığını söyledi. Galatasaray'ın böyle bir düşüncesi varsa bizimle görüşmeli veya 31 Mayıs'tan sonra Tudor ile konuşmalıdır. Şu an böyle bir durum yok." açıklamasını yapmıştı.

Igor Tudor Galatasaray'a gidebilir
 
Üst