Riekerink: İlk yarı üstündük

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a 1-0 mağlup oldukları derbi maçın özellikle ilk yarısında üstün bir oyun sergilediklerini söyledi.

567203_1.jpg


Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Riekerink, "Maçı kaybettik ve sonuçtan dolayı çok üzgünüz. İçinde bulunduğum hissiyatın belki yarın konuşulması gerekiyor ama maçın genelinde dominant olan bir Galatasaray vardı." dedi.

Sadece top kendilerinde olduğu zaman değil, rakipte olduğu dönemde de önemli şeyler yaptıklarını anlatan Hollandalı teknik adam, "Disiplinli bir şekilde, ne zaman baskı yapılması gerektiğini gösterdik. Rakip baskı yaparken de oyun kurmayı becerdik. Şanslar yakaladık ancak faydalanamadık." ifadelerini kullandı.

İkinci yarıda Beşiktaş'ın daha baskılı oynadığını vurgulayan Riekerink, "Bugün için eğer takımımı eleştirmem gerekirse, 1-0 dan sonra gerekli reaksiyonu gösterebilmeliydik. Sadece son 5 dakikada bu reaksiyonu gösterebildik. O inancı elde etmeniz lazım. Maçın ilk yarısını, en iyi oynadığımız 45 dakika olarak değerlendirebilirim. Her konuda üstün olan bir Galatasaray vardı. Rakip ikinci yarıya biraz daha agresif başladı ama biz ikinci yarıda da pozisyona girdik. Ne yazık ki sonuçta kaybettik." diye konuştu.

"Beni suçlayabilirsiniz"

Riekerink, yenilen golde Ryan Donk'un hatası olup olmadığı sorusuna, "Gol yemeden önce de rakibimizin önemli gol fırsatları vardı. Donk şu anda Galatasaray'ın oyuncusu ve bir önceki takımı Kasımpaşa'nın en iyi oyuncularından biriydi. Eğer suçlanacak bir şey varsa, beni suçlayabilirsiniz." cevabını verdi.

TRT
 
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Eee, sonuç ne peki? Üç puanı gol atana veriyorlar hoca.
 
Üst