Rıdvan Dilmenden Mehmet demirkola tepki

Sx105rRomules

Profesör
Reaksiyon puanı
177
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in basın toplantısında yaptığı açıklamalar gündemdeki yerini korurken futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ve Mehmet Demirkol canlı yayında tartıştı.

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, 'Spor Servisi' programında Fatih Terim'in basın toplantısını yorumladı.

Demirkol, Fatih Terim'in "Bugüne kadar benim idare ettiğim takımlarda hiçbir sorun olmamış, ama dışarıdan idare ediliyorsa, o başka" sözleriyle kimi kast ettiği yorumlanırken Rıdvan Dilmen'in adını geçirdi. Dilmen canlı yayına bağlanarak tepki gösterdi.

Rıdvan Dilmen, "Fatih Hoca’nın bir derdi varsa arayıp, sorabilir. Basın toplantısında Rıdvan diyebilir. Neden benim adım söyleniyor? Neden ben? Fatih Hoca beni arar söyler. Benim adımı söylemeyin lütfen. Benimle ilgili niyet okumayı bırakın" diye konuştu.

ridvan-dilmen-canli-yayina-baglanip-demirkol-a_9720589_64.jpg

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
dışarıdan yöneten aziz yıldırım olur ancak...

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Demirkol ilk zamanlar saçma sapan konuşmaları vardı zaman içinde tarafsız ve dobralıkta tanınan beğenilen bir isim oldu şimdiki evre boşboğazlık evresi olsa gerek.

Herşey bi yana millet evine götürecek ekmek derdinde ve olaki bi milli maç veya lig takımının maçını izlerde stres atarım derdinde. Futbol dünyasının düştüğü duruma bak birde yetmezmiş gibi bu tiplerin kavgasına.

Huzur bırakmadınız çenenizle. Bi susun artık !