Rıdvan Dilmen'den Cris ve Melo eleştirisi

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ridvan_dilmen_orduspor_galatasaray_kralmanset_1.jpg

​
Galatasaray'ın Orduspor'a deplasmanda kaybettiği maçın ardından NTV Spor'da karşılaşmayı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Cris ve Felipe Melo'nun performansını eleştirdi.
"CRİS TAM BİR FİYASKO"

"Cris tam bir fiyasko. Atlet değil, seri değil. Dany olağanüstü bir transfer olmuştur ancak Cris icin aynı şeyleri söylemek zor. Devrede Cris-Dany değisikliği yapılsaydı; her şey çok daha farklı olabilirdi.
MELO'YA MİAMİ'Lİ ELEŞTİRİ

Melo için ise şu anda hazır olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu işler öyle Miami'de Florida'da olmaya benzemez. Bir futbolcu için hazırlik kampı çok önemlidir, Melo bu kamp dönemini yaşamadığı için gerçekten çok zorlanıyor. Melo'nun kısa süre içerisinde toparlanması lazım, çünkü Galatasaray'ın en kritik bölgesinde oynuyor"
"EBOUE'NİN POZİSYONU PENALTIYDI"

Eboue'nin pozisyonu için de "penaltı" diyen Rıdvan Dilmen, "Bana göre Eboue'nin pozisyonu penaltıydı. Bu konuda Fatih Terim'in aksini düşünüyorum" diye konuştu.
http://kralspor.ensonhaber.com/ridvan-dilmenden-cris-ve-melo-elestirisi-2012-09-29.html

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
melo nun performansı geçen senenin yanına yaklaşamadı bir türlü

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
engin in yoklugu belli oluyor engin dinamo gibiydi orta sahada kim ne derse desin

Max Payne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cris harbi bidaha oynamasın çok hantal , Dany oynamalı alternatif Gökhan Zan olmalı . Enginin yokluğu kötü gerçekten sanırım 5 lig maçı cezası kaldı sonra dönüyo formda döner umarım .

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Abi siz hala bu adamı mı dinliyor, okuyorsunuz?

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bir galatasaraylı olarak futboldan anladığı kanaatinde değilim. herif at gözlüğünü atamadı bir türlü.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
rıdvan tam bir futbol profesörü bana göre. her analizi yerinde.