KimBuGamzeli
Profesör
Arkadaşlar evime internet alamıyorum hazır da aboneliğim var nakil dahi yapamıyorum ankastre kutusuna bakayım dedim benim dairemin kabloları bağlanmış vaziyette sanki ben internet almışım gibi daire numarama kadar yazıyor ama internet kesinlikle benim değil. Dün bu rezilnet'i aradım 10 tane müşteri temsilcisi ile görüştüm hiç biri yardımcı olmadı en son bir bayanla konuştum kontrol ediyorum dedi daha sonra bana bir isim soy isim verdi bu kişinin adına verdiğiniz adreste abonelik gözüküyor dedi numarasını verin o zaman ben arayayım dedim numara paylaşamıyoruz dedi peki tamam o zaman siz arayın ulaşın diyorum ses yok sinirlendim kapattım telefonu. Adamın ismini görünce suriyeli yada afgan biri gibi geldi. Bu adamın adresim de rezilnet aboneliği var ve bu adam aboneliğini dondurmuş sanırım fatura yazılmasın diye bilemiyorum ama şuan bu kimse ortalıkta yok. Hani hattını kapatsa yada nakil alsa sorun yok zaten ama adam benim adresimde internet kullanıyor gibi gözüküyor. Ev sahibim ile defalarca görüştüm adam da salak değil yani benim evimde böyle biri hiç oturmadı dedi binada da böyle biri yok rezilnet hiç yardımcı olmuyor. BTK'ya şikayet ettim bugün gelen cevabı aynen size yazıyorum ;
'' Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır. Turknet aboneliğinize ait şikayetinize konu olan talebinizin Şirketimizin müşterilerine sunmuş olduğu hizmet, ürün veya servislerle ilgili olmadığı anlaşılmıştır. Bu sebeple Şirketimizce yapılacak herhangi bir işlem bulunmamaktadır. Şikayetinizi hizmet almakta olduğunuz firmaya iletmenizin faydalı olacağı değerlendirilmektedir. Bilgilerinize arz ederiz. Saygılarımızla.''
Çıldırmamak elde değil. Bu ne rezil ne iğrenç bir firma arkadaş. Yardımcı olmuyorlar bile. Ben bu konuyu nasıl çözerim arkadaşlar lütfen biriniz yardımcı olsun en azından bir yol gösterin beni müfettiş sanıyorlar dalga geçer gibi adamı bulun konuşun o zaman aboneliğini kapattırsın yada nakil alsın diyorlar nerden bulayım adamı.
Forumda rezilnet yetkilisi var mı bilmiyorum varsa konuya etiketlerseniz sevinirim..
'' Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır. Turknet aboneliğinize ait şikayetinize konu olan talebinizin Şirketimizin müşterilerine sunmuş olduğu hizmet, ürün veya servislerle ilgili olmadığı anlaşılmıştır. Bu sebeple Şirketimizce yapılacak herhangi bir işlem bulunmamaktadır. Şikayetinizi hizmet almakta olduğunuz firmaya iletmenizin faydalı olacağı değerlendirilmektedir. Bilgilerinize arz ederiz. Saygılarımızla.''
Çıldırmamak elde değil. Bu ne rezil ne iğrenç bir firma arkadaş. Yardımcı olmuyorlar bile. Ben bu konuyu nasıl çözerim arkadaşlar lütfen biriniz yardımcı olsun en azından bir yol gösterin beni müfettiş sanıyorlar dalga geçer gibi adamı bulun konuşun o zaman aboneliğini kapattırsın yada nakil alsın diyorlar nerden bulayım adamı.
Forumda rezilnet yetkilisi var mı bilmiyorum varsa konuya etiketlerseniz sevinirim..