Revü Kızlarına Türk Bayrağı Giydirdiler

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47

Kemer'de yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında Rus revü kızlarına Türk bayraklı tişört giydirildi.

Antalya’nın Kemer İlçesi’ndeki gece kulüplerindeki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çok renkli geçti. Club Aura’daki kutlamalarda Rus güzeller, Türk bayraklı tişörtlerle 10’uncu Yıl Marşı eşliğinde dans etti.

Kutlama nedeniyle kulübün iç ve dış mekanı Türk bayraklarıyla donatıldı, barda çalışan tüm personel Türk bayraklı tişörtlerle servis yaptı. Sık sık marşların çalındığı kulüpte Rus dansçılar, güzellikleriyle dikkat çekti. Ardından yapılan köpük partisinde ise eğlence doruğa tırmandı.

Bayrak Kanunu’na göre suç!

2893 sayılı Türk Bayrağı Kanunu’nun 7’nci maddesine göre üzerinde bayrak bulunan tişort giymek yasak. Maddenin son bölümü şöyle: “Oturulan veya ayakla basılan yerlere bayrak konulamaz. Elbise veya üniforma şeklinde giyilemez.''

Hülya Avşar üzerinde ay yıldız bulunan balonu patlattığı için, antikacı Nil Demirkazık da bayraklı tişort giydiği için haklarında ‘Bayrak kanununa muhaleffetten’ dava açılıp, 6 aya kadar hapisleri istenmişti.

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=130113

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Oh oh açsınlar davayıda kapasınlar orayı bende rahat bi şekilde uyuyabileyim :D

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
haha patlat balonu kap 6ay'ı :D olur mu öyle şey ya. çok abartı kanunlar koyuyoruz. kendimizde aramak gerek.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Yoruma açık kanunlar bunlar.
Zaten kanunlarımızın yarısından çoğu istisnai kanunlar :)
Demek ki millet gedik buluyor, devlet sıvamaya çalışıyor.

Benim bildiğim kadarıyla kanunlarımıza göre siyasi partilerin logo veya sembol olarak bayrak ve bayrağı çağrıştıracak işaretler kullanmaması gerekiyor. Ama Genç Parti, BBP ve diğer bazı partiler alenen bayrağı kullanıyor.. Kesin onlar da bir gedik buldu :)

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ancak şöyle birşey turistler Türk bayrağı olan bi tişört giyse bişey yok biz giysek suç bu biraz garip o.O

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
sanırım bu fotoğraf;

:S

60369.jpg

yapan densizi cezalandırmak lazım ibret olsun diye. ses çıkarmazsak amerikan bayrağına yapıldığı gibi yapılır yakında çamaşır olarak da fotoğraf çeker hainler.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
onlar turist (: bizim ince kanunlarımızdan pek etkilenmezler

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bayrak kanunu saçma biraz bencede, geçen tvde izliyorum adam evine asmış indir diyolar.. adam bide kore gazısımı ne :S neyse Rus kızlarının üstünde bu şekilde olması kötü tabi ama bu kanunun değişmesi gerektiğide su getirmez bir konu.. ayrıca partilerin logosu olayıda çok doğru bir tespit ;)

NOT: Rus kızlarıda güzelmiş şimdi baktım dikkatimi çektiler :P

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Kızlarda benimseyip giymişler.
Bana başka bir bayrak tişört'ü giy deseler düşünürdüm biraz.

dracan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaaa kanun kanundur.uyulması için yapılmıştır.acaba ne zaman yapıldı bu kanun ben bunu merak ettim şimdi?her şeyi değiştiren siyasiler bu kanunda bir boşluk veya aşırılık varsa bunu görmediler mi acaba???son söz olarak bayragım kutsaldır ve öle olur olmaz yerlerde kullanılmamalı...

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kirletmesinler bayragımızı
ataturke ve sehitlerimize saygı gostersinler su dunyada temiz hiçbirsey kalmıyor yazık