Ressam

fakince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir gün Avrupa'nin ünlü sanat merkezi kentlerinden birinde gezen çocugun biri bir vitrinde çok hos bir tablo görür. Tablo bedeli oldukça pahalidir.

Çocuk bu tabloyu bir sonraki sene abisinin dogum gününe almayi ister ve bir is bulup kit kanaat geçinerek biriktirdigi tüm para ile magazaya gider.

Sanslidir tablo hala satilmamistir. Içeri girer ve tabloyu bir süre
yakindan izledikten sonra resmi yapan sanatçiyi bulur ve "Abimin dogum günü için bu resmi satin almak istiyorum, tüm paramda bu kadar" der.

Ressam birsüre düsündükten sonra. Resmi paketler ve resmi satar. Çocuk paketini alir ve tesekkür ederek çikar.

Magazada adamin arkadaslari da vardir ve saskin saskin sorarlar:
"Sen ne yaptin o resmin degeri milyonlar ederdi. Neden bu
kadar cüzi bir rakama sattin?"

Adam cevap verir:
"Evet ben bu resme milyonlarini verecek bir sürü insan bulabilirdim, ancak tüm servetini bu resme verecek kaç kisi bulabilirdim?...

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Teşekkürler güzelmiş baya duygulandım .

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Hikaye cok güzel bir mesaj veriyo fakat

Bu resimlerin milyon dolarlar etmesini aklım almıyo sanat özürlü olabilirim belki ama sacma sapan bi anlam tasımayan resimlere okadar para verilmesini anlamıyorum bazılarıda cıkıyo yok bu resimde su anlatılmaktadır yok bu anlatılmaktadır falan ressam belki o anda sinirliydi rastgele salladı fırcayı vurdu falan ortaya cıkan sey sanat oluyor

İtiraf bölümüne mi yazsaydım acaba
icon6.gif

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
güzelmiş alan eleman zengin olmuştur

mekanikdesign

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu resimlerin milyon dolarlar etmesini aklım almıyo sanat özürlü olabilirim belki ama sacma sapan bi anlam tasımayan resimlere okadar para verilmesini anlamıyorum bazılarıda cıkıyo yok bu resimde su anlatılmaktadır yok bu anlatılmaktadır falan ressam belki o anda sinirliydi rastgele salladı fırcayı vurdu falan ortaya cıkan sey sanat oluyor

Arkadaşım sen bence bırak tabloyu, boyayı, fırçayı falan. Sen HipHop yap...

DRAGUEA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tabloya milyon dolarını weren zenginin işi arabın yag işine dönüo :D . bukadar basit...

yasco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mükemmel bir laf etmiş ressam ...