Selamlar, ben Xioami kullanıyorum ve bugün telefonuma bir bildirim geldi. Tıkladım ve Xioami nin community sitesine attı beni. Adı new.c.mi idi. Fakat benim bildiğim resmi sitenin adı c.mi idi. Acaba değişti mi?
Linki virustotal de taratın. Resmi site arama motoruna yazınca çıkmıyor mu?Selamlar, ben Xioami kullanıyorum ve bugün telefonuma bir bildirim geldi. Tıkladım ve Xioami nin community sitesine attı beni. Adı new.c.mi idi. Fakat benim bildiğim resmi sitenin adı c.mi idi. Acaba değişti mi?
hocam bu linkden ulaşa bilirsini istediğiniz siteyeSelamlar, ben Xioami kullanıyorum ve bugün telefonuma bir bildirim geldi. Tıkladım ve Xioami nin community sitesine attı beni. Adı new.c.mi idi. Fakat benim bildiğim resmi sitenin adı c.mi idi. Acaba değişti mi?
Hocam, benim bastığım bildirimde beni new.c.mi sitesine atmıştı çerezleri sildim.hocam bu linkden ulaşa bilirsini istediğiniz siteye
link:Xiaomi Community - Xiaomi
xiaomi comminty resmi sitesi yazınca çıkıyo
vallaha hocam benim bulduğum bu xiaomi hiç kullanmadığım için bilmiyom bildiğim buyduHocam, benim bastığım bildirimde beni new.c.mi sitesine atmıştı çerezleri sildim.
Peki eğer site sahteyse ve benim tikladigim bildirim beni oraya görüyorsa en fazla ne olur ne yapmalıyım yani.vallaha hocam benim bulduğum bu xiaomi hiç kullanmadığım için bilmiyom bildiğim buydu
hocam sitenin tam linkini atabilirmisiizPeki eğer site sahteyse ve benim tikladigim bildirim beni oraya görüyorsa en fazla ne olur ne yapmalıyım yani.