Resmi davette kara çarşaf

Bu konuyu okuyanlar

wwhirlwind

Profesör
Katılım
21 Aralık 2006
Mesajlar
2,313
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Bugüne kadar resepsiyonlara eşsiz katılan İranlı diplomatlar ilk kez örtülü ve çarşaflı eşleriyle katıldı.

AK Parti hükümetinin, MHP'nin de desteğiyle türbanı yükseköğretimde serbest bırakan Anayasa değişikliği ile ilgili tartışmalar sürerken, İran İslam Devrimi'nin 29. yıldönümü kutlamalarına İran Büyükelçisi Gulemriza Bagheri ve İranlı diplomatlar ilk kez başları örtülü ve çarşaflı eşleriyle birlikte katıldı.

İran İslam Devrimi'nin yıldönümü önceki akşam Hilton Oteli'nde düzenlenen bir resepsiyonla kutlandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ile Genelkurmay'dan korgeneral seviyesinde askeri yetkililerin katıldığı resepsiyon için, konuklara "eşsiz" davetiye gönderildi.

Buna rağmen, Bagheri ve büyükelçilik çalışanları resepsiyona başları örtülü eşleriyle katıldı. İran Büyükelçiliği kaynakları, "Biz İran'da ve başka birçok yerde davetlere eşlerimizle katılırız, ama burada böyle bir gelenek yerleşmemişti. Bu resepsiyon öncesinde aramızda yaptığımız değerlendirme sonrasında bu kararı aldık ve Türkiye'de ilk kez resepsiyona eşlerimizi de getirdik" dedi.



kaynak : http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=127606
 

kaptanyalnizkurt

Öğrenci
Katılım
2 Mayıs 2007
Mesajlar
27
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
hem acı hem komik bir durum.kim büyük ülke kimse kimseyi kandırmasın adamlar takmıyor bile seni. bundan daha gülüncü ne olabilir ki. biz kendi kendimizi avutmaya devam edelim saygıdeğer insan muamelesi yapalım dahada belki bize dahada değer verirler büyürüz belli mi olur?
 

atacalipso

Doçent
Katılım
8 Şubat 2008
Mesajlar
587
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
ninja törtıl ailesi mi ziyaret etmiş bizi pardon. İç savaş çıkarmak isteyenler kıs kıs gülüyordur şimdi. Ama benim kimsenin bilmediği bir sırrım var. YARADAN bunlardan yana değil. ALL OF YOU REJECTED BY GOD muhahhahah
 

armess

Asistan
Katılım
14 Aralık 2007
Mesajlar
225
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
abarttılar mı ne?yüz verince astarda istiyorlar ...
 
Üst