• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Resme Kriptolu Mesaj Gömme "EnCrypt/ DeCrypt Graphic"

ben istiyorum full versiyonu ne yapmam lazım ki?

Forumlarda Bu tür mesajları anlayamıyorum, buda forumlardaki spamcılıkmı ?
çünkü mail adresime bakarken bile vakit kaybı, lazım değilse ne yapayım,
ne diye mesaj yazarlarki anlayamıyorum.

Saygılar

Resme kriptolu mesaj gömme derken neyi kastediyorsunuz?Biraz açıklar mısınız ilk defa karşılaşıyorum da...

Resme kriptolu mesaj gömme derken neyi kastediyorsunuz?Biraz açıklar mısınız ilk defa karşılaşıyorum da...

Merhaba, mesela web sitende bir resim var, o resimle özel birilerine mesaj yayınlamak istiyorsun, bu programla o resmi açıp mesajını yazıyorsun, şifresini ve kripto metodunu bilen insanlarda aynı programla açıp şifreyi ve kripto metodunu seçip okuyor.

Çok özlü bir anlatım.

Saygılar

Diyelimki bu program ile bir resme mesaj ekledik, başka biri bu programı kullanarak o mesajı görebilmek için şifre falan mı yazması gerekiyor? Programda kaç tane kripto metodu var? "şifresini ve kripto metodunu bilen insanlarda aynı programla açıp şifreyi ve kripto metodunu seçip okuyor."

Diyelimki bu program ile bir resme mesaj ekledik, başka biri bu programı kullanarak o mesajı görebilmek için şifre falan mı yazması gerekiyor? Programda kaç tane kripto metodu var? "şifresini ve kripto metodunu bilen insanlarda aynı programla açıp şifreyi ve kripto metodunu seçip okuyor."

Evet doğru, 4 adat ana metod ve 4 alt metodu var.

Saygılar

Ben full olarak istemiştim mailime yollamış teşekkürler

full halini istiyorum gönderirsen sevinirim göndermessen de canın sağolsun

Merhaba, mesela web sitende bir resim var, o resimle özel birilerine mesaj yayınlamak istiyorsun, bu programla o resmi açıp mesajını yazıyorsun, şifresini ve kripto metodunu bilen insanlarda aynı programla açıp şifreyi ve kripto metodunu seçip okuyor.

Çok özlü bir anlatım.

Saygılar

Üniversitede bende buna benzer bir çalışma yapmıştım. Watermarking de denilebilir bu olaya.

Hatta bu sistemle 11 Eylül saldırılarında Kuleler ile ilgili bilgilerin internet üzerinden yayınlandığı şeklinde bir dedikodu vardı.