Resimleriniz Polaroid Olsun

Bu konuyu okuyanlar

Erdem Yener

Asistan
Katılım
26 Ekim 2008
Mesajlar
390
Reaksiyon puanı
11
Puanları
0
Bilgisayarınızda bulunan tüm resimleri sadece birkaç saniye içerisinde Polaroid fotoğraflara dönüştürmek için Poladroid'i ücretsiz olarak indirin.

Anında çekim yapan eski Polaroid fotoğraf makinelerinin kağıtlarını ve fotoğrafların kağıt üzerindeki görünümlerini mutlaka hatırlayanlar vardır. Bilgisayarınızdaki resimleri Polaroid görüntü biçimine kavuşturmak için en kolay yol ise kolay kullanıma sahip ve ücretsiz olan Poladroid adlı bir yazılım.


ads%C4%B1z1231875152.JPG

Ekranınızda Beliren Polaroid

Programı çalıştırdığınızda masaüstünüzde Polaroid marka bir fotoğraf makinesi beliriyor. İstediğiniz resmi klasörleriniz arasından bulduktan sonra onları makine simgesine doğru sürükleyerek bırakıyorsunuz. Yazılım size anında resminizin Polaroid biçimini çıkartıyor. Bu resmin üzerine tıklayarak bilgisayarınızda önceden belirlediğiniz bir konuma kaydedebilme olanağınız bulunuyor.

Salladıkça Belirginleştirin

Poladroid
’in en güzel özelliği ise gerçek Polaroid fotoğraflarındaki gibi resmin sallandıkça belirmesi. Programın size verdiği kağıdı fareniz ile bir ucundan tutarak hızlıca sallamaya başlıyorsunuz. Salladıkça resmin belirginleştiğini fark edebilirsiniz. Eğer sallamak yerine beklerim diyorsanız resminiz bir süre sonra yavaş yavaş görünmeye başlıyor.

İndirin

:: Yazılımı indirmek için tıklayın. (5,1 MB)

:: Yazılım hakkındaki sorunlarınızı SDN forumlarında cevaplıyoruz.

Bilgi için:
Poladroid
Yazan: M. Erdem Yener
SDN - http://shiftdelete.net
 

Noctivagant

Asistan
Katılım
1 Eylül 2008
Mesajlar
235
Reaksiyon puanı
15
Puanları
18
program dönüştürmesine dönüştürüyor ama kayıt ederken hata veriyor
 
Üst