Resimleri Karşılaştırarak Tercihinizi Yapın

Bu konuyu okuyanlar

Erdem Yener

Asistan
Katılım
26 Ekim 2008
Mesajlar
390
Reaksiyon puanı
11
Puanları
0
Bilgisayarınızdaki aynı resimleri karşılaştırmalı olarak önünüze sunup, istediğinizi silme imkanı veren Image Comparer'e yakından bakın.

Bilgisayarınızda bulunan resimlerin çiftlerini silmek için boşuna zaman harcamayın. Image Comparer otomatik olarak tüm klasörlerinizdeki aynı resimleri bularak karşınıza getiriyor. Size kalan tek şey ise hangisinin silinip, hangisinin bilgisayarınızdaki yerini korumaya devam edeceği.

imagecomparer1233249098.jpg


Kıyaslama Sihirbazı

Türkçe dil destekli olarak kullanabileceğiniz yazılımda Kıyaslama Sihirbazı ile işlemlerinizi adım adım ve zorlanmadan yapabiliyorsunuz. Resim arşivi oldukça geniş olan kullanıcıların işine yarayacak olan Image Comparer'da çifti bulunan resimler ana pencerede karşınıza getiriliyor. Resimlerin alt tarafında ise onlara ait boyut, biçim, büyüklük gibi bazı özellikler sıralanıyor. Hem bu özelliklere bakarak hem de resimlerin önizlemelerine dayanarak seçiminizi anında yapabilir ve diğer resmi geri dönüşüm kutunuza gönderebilirsiniz.

İndirin

Programın bu sürümü 30 günlük bir kullanım kısıtlamasıyla geliyor. Yazılımı 30 günden sonra da kullanabilmek için 29,95 dolar ödemeniz gerekiyor.

:: Yazılımı indirmek için tıklayın. (3,3 MB)

::
Yazılım hakkındaki sorunlarınızı SDN forumlarında cevaplıyoruz.

Bilgi için: BolideSoft
Yazan: M. Erdem Yener
SDN - http://shiftdelete.net
 

myefsane

Dekan
Katılım
15 Eylül 2006
Mesajlar
6,951
Reaksiyon puanı
49
Puanları
48
Çok güzel bir program teşekkürler.
 
Üst